Ga naar inhoud

jordyz

Members
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. jordyz

  Waarom een chatbox?

  Ik zag net een chatbox op het forumgedeelte maar is dit niet een beetje dubbelop? Aan de ene kan wil je het forum actief houden met discussies en lekker offtopic en dan wordt er een chatbox toegevoegd? Ik weet niet hoe andere leden hier tegenaan kijken maar zoveel nuttigs wordt er nu niet in die chatbox besproken en alles wat erin besproken kan worden kan ook in het offtopic of in andere fora's? Ik denk dat het een perfect voorbeeld is van wat het nieuwe forumsysteem allemaal kan, maar moet je dat als forum wel willen? Ga je niet een vervanging van een vervanging creëren.
 2. Waar ik het wel mee eens ben, het design en systeem biedt tal van opties maar te veel opties is ook niet goed. Bijvoorbeeld de menustructuur vindt ik maar onduidelijk en lastig, ik heb het idee dat je daarin snel verdwaald. En opties die niet gebruikt worden zou ik ook per direct eraf halen. Te veel poes pas op je beeldscherm is ook niet fijn.
 3. Moet echt even wennen aan het nieuwe systeem, One2xs V1/V2 was basic waardoor het voor iedereen te overzien was. Nu zijn er wel vette nieuwe opties erbij gekomen, ieder nadeel heeft zo zijn voordeel 😄
×
×
 • Nieuwe aanmaken...