Ga naar inhoud

xrayz

Members
 • Aantal items

  245
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. xrayz

  Under The Dome

  PopcornTime heeft alles tot nu toe, ook het deel van seizoen 3 dat in Amerika al uitgezonden is.
 2. xrayz

  Apple Topic #1

  Dat is dan toch eigenlijk best wel raar, als je het gratis krijgt dat er dan een check gedaan wordt. Gratis is gratis, en dan ook niet door laten lopen, maar zo denken de meeste bedrijven helaas niet. Je kan uitzetten dat ie automatisch verlengt. Die check snap ik wel, anders kan je nieuwe IDs blijven registreren bij Apple voor gratis maanden.
 3. xrayz

  Apple Topic #1

  Je kan gewoon de drie maanden gratis krijgen als je meer dan 10,- aan iTunes/Apple tegoed hebt. Je bevestigd dan wel dat je het koopt maar er wordt vervolgens niets afgeschreven, dit is puur en check dat niet elk Apple ID met geen balans of credit card de proefperiode kan gebruiken. Na de 3 maanden kan je het stopzetten of ze schrijven het van je tegoed af, als je dat hebt. iTunes kaarten kan je online of in de supermarkt etc. kopen.
 4. xrayz

  Android bug

  In de laatste versie van IE krijg je die melding nog steeds volgens mij.
 5. xrayz

  Apple Topic #1

  Nee. https://www.apple.com/nl/support/systemstatus/
 6. xrayz

  Apple Topic #1

  Lees de berichten hierboven eens..
 7. xrayz

  Apple Topic #1

  Er is ook een storing bij Apple. http://www.onemorething.nl/2015/03/grote-storing-treft-itunes-icloud-en-meer/ Vandaar dat je geen verbinding kan krijgen met de iTunes Store.
 8. xrayz

  Show hier je nieuwste aankopen #2

  Te groot joh, normale 6 is prima. Ik heb al een 6+. Prima formaat en de grootte went direct.
 9. xrayz

  Apple Topic #1

  Worden macbooks eigenlijk net als iPhones en iPads rond dezelfde tijd uitgebracht elk jaar weer? Zo ja, zijn er al geruchten voor nieuwe macbooks, of pas volgend jaar weer?
 10. xrayz

  Under The Dome

  Het verschil tussen het boek en de serie is behoorlijk groot dacht ik.
 11. xrayz

  Under The Dome

  Het boek is meerdere malen uitgebracht, maar het is hetzelfde verhaal naar mijn weten.
 12. xrayz

  Apple Topic #1

  Heeft er iemand ervaring met het bestellen via de Online Apple Store op de eerste verkoopdag? Zo ja, kan je daar vrijdag rond middernacht (na 00:01) al bestellen of moet je wachten tot 08:00 met online bestellen zoals de fysieke Apple Store?
 13. xrayz

  Apple Topic #1

  Nee, dat dan weer niet. 1st gen (also called 2G): June 29, 2007 3G: July 11, 2008 3GS: June 19, 2009 4: June 24, 2010 4S: October 14, 2011 5: September 21, 2012 5C and 5S: September 20, 2013 Maargoed, misschien is het niet zo inderdaad. Ik vond em wel grappig gevonden van iemand op iCulture. Toeval en Apple. Als ze niet even groot waren was het wel erg makkelijk he
 14. xrayz

  Apple Topic #1

  Eindelijk zijn de uitnodigingen verstuurd! Hoewel het gerucht van 9 september al rondging is het nu bevestigd. Het feit dat ze de datum als 9.9.2014 hebben genoteerd zou wel eens de achterliggende gedachte kunnen zijn, zoals Apple dat altijd doet. Als je twee negens omdraait zijn het twee zessen, twee keer een iPhone 6 in twee formaten.
 15. xrayz

  Apple Topic #1

  Voor iOS kan je het volgens mij gewoon gratis installeren vanuit de App Store. Die coin is voor de OSX (beta) versie.
×