Ga naar inhoud

timbox

Members
 • Aantal items

  1559
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. timbox

  Grand Theft Auto V

  GTA Online is echt vermaak op zn top als je het met vrienden speelt!
 2. timbox

  FIFA Topic

  Geen legend maar wel een speler die je voor een legendarische prijs kan verkopen.. Ik had inform Neymar gekregen. kuch reclame kuch..
 3. timbox

  [Hulp] SEO

  Hallo, Ik zoek iemand die tegen vergoeding ervoor kan zorgen dat mijn website in een branche met weinig concurrentie bovenaan komt dmv goede SEO optimalisatie. Voel je je geroepen en ben je goed in SEO optimalisatie? PM me dan!
 4. timbox

  FIFA Topic

  Ik heb nog 40 miljoen coins, jammer dat ze niets meer waard zijn..
 5. timbox

  FIFA Topic

  Als je een beetje economie hebt gehad, hoor je te weten dat bij een hoge vraag maar een laag aanbod de prijzen hoog zijn.. Er zijn veel gamers die kaartjes willen kopen, maar het aanbod is nog niet groot omdat er nog niet veel kaartjes in het spel zijn.
 6. "modsforgta5.com" kan nog wel eens goed worden als de PC versie uit is!
 7. timbox

  WK BRAZILIE 2014

  Het is knap, maar al die landen speelde nou ook niet echt heel sterk en Nederland met van Persie en Robben moeten die verdediging gewoon slopen. Precies., we moeten niet onderschatten maar kom nou zeg.. Costa Rica hoor je gewoon van de mat te tikken! toevoeging op 30 juni 2014, 11:57:20: Columbia hahaha, nee man. Als Columbia wint krijg je 3 puntjes van mij Colombia heeft meer kans dan Brazilië hoor? Ze spelen goed en georganiseerd voetbal, zij zijn de finalist..
 8. timbox

  Apple Topic #1

  Ben begonnen met het leren van Objective-C voor het maken van iOS apps maar ik vind het wel enorm lastig hoor.. Heb jij nog goede leermethodes? toevoeging op 24 juni 2014, 21:42:03: Waarom anders dan coda 2? Zit Terminal in, mysql, sftp, ftp etc etc etc. Opslaan van bestand en hij upload t gelijk. Editen ook gelijk via de server. Ideaal. Ah oke, dan ga ik mezelf Coda 2 aanwennen!
 9. timbox

  Grand Theft Auto V

  Nu al zin in de PS4 versie! Betere graphics, meer updates en hopelijk een betere verbinding met de Rockstar servers.
 10. timbox

  Apple Topic #1

  Welk programma gebruiken jullie om te scripten? Zijn er nog andere fijne programmas buiten Coda 2?
 11. timbox

  Apple Topic #1

  Welke games speel je op de Mac dan? Lijkt me niet echt voor de Mac bedoeld gezien het geringe aantal games dat uitkomt op de Mac.. Heeft er trouwens iemand ervaring met Bootcamp? Is het een Do of een Dont?
 12. timbox

  Apple Topic #1

  Afgelopen week een nieuwe macbook pro 15" i7 16 GB RAM aangeschaft.. Ik moet toegeven dat ik helemaal tevreden ben! Heb er ook meteen een wireless keyboard, magic trackpad, magic wand en magic mouse bij gekocht: top spul! Moesten jullie ook heel erg wennen aan de muis? Die magic trackpad is misschien nog wel fijner dan een normale muis als je alleen ruw werk doet, nooit gedacht dat het zo ideaal werkt.
 13. timbox

  FIFA Topic

  Nieuw team: Klik
×
×
 • Nieuwe aanmaken...