Ga naar inhoud

vpsje

Members
 • Aantal items

  1255
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. vpsje

  Monsterloterij 0.1 punt

  Tnx Rik
 2. vpsje

  In Duitsland op vakantie.

  Merk ik. Je hebt een foutje in je onderschrift. Het moet zijn: Danke Schön. [Sarcastisch, niet boos]
 3. vpsje

  [ACTIE] VPS, Webhosting, 2 domeinen! [TK]

  habbo-royal.biz ; 3,25 punten.
 4. vpsje

  [C++] Western game

  Is het een online game?
 5. vpsje

  Gratis .nl / .be domein

  3,25
 6. vpsje

  Jou link op Pizza Hotel ?

  Beter ga je naar Lubbo-zone.nl
 7. vpsje

  Jingles

  Heey, ik zoek jingles. Dat houd in dat: Dat jij zegt bijv. ...Radio is on air! Solliciteer nu voor DJ! Moet je wel opnemen en .mp3 bestand van maken zodat ik kan afspelen op me radio. Heb je intresse? Mooizo! 0.2 per Jingle? of naja prijs kunnen we bespreken Als je intresse hebt PM me dan stuur ik tekst en kun je jingles maken.
 8. vpsje

  Systeem

  Hmm, Oké. Stuur maar via PB.
 9. vpsje

  Systeem

  Mijn budget kan oploten tot het aantal punten wat de scripter der voor vraagt. Dus, iemand? E: Ik heb de beveiligde, nette versie van CLS op mijn computer gevonden. Dat betekend dat inloggen & registreren er niet meer in hoefd. Ik wil alleen nog een ticketsysteem, nieuws & dat bestellen met het API geval
 10. vpsje

  Interesse in wat voor layouts?

  Hosting layout.
 11. vpsje

  Systeem

  Hoewil je het bestellen. Wallie etc,?? Want dat is zeker niet simpel. En als je dan ook nog eens DA apis er in wilt. En om vpsen te verkopen. Dan kan je dat hier niet costum made krijgen hoor! Het is gratis, Zoals je miss al had gezien in Webwereld. Ik ben ook met die API aan het klooien en het is nog niet zo makkelijk als het lijkt Ik zou hier (Als ik het kon) 5 punten voor vragen Ik wil zegmaar dat ze op bestellen klikken en dan dat ze de naam moeten invoeren bijv. hostingnaam.vpsjehosting.nl en dat ze dan gelijk de gegevens krijgen enzovoorts..
 12. vpsje

  Systeem

  Hoewil je het bestellen. Wallie etc,?? Want dat is zeker niet simpel. En als je dan ook nog eens DA apis er in wilt. En om vpsen te verkopen. Dan kan je dat hier niet costum made krijgen hoor! Het is gratis,
 13. vpsje

  Systeem

  Beantwoord. Ik denk dat mensen hier rond de 3 punten voor willen? Het is een simpel systeem. Ik wil trouwens ook dat het registreren & inloggen beveiligd word Oja, ik heb wat dingen over het hoofd gezien. Namelijk het nieuws & leden bannen van de site.
 14. vpsje

  Systeem

  Heey, ik zoek een aantal functies voor mijn systeem. Namelijk deze: -Bestellen (Kan ik zelf producten in doen; denk dan aan een VPS, webhosting). -Nieuws Is er al een bestaand systeem met deze functies? meld het dan. En natuurlijk even zeggen wat je vraag prijs is.
 15. vpsje

  Lid woorden.

  Ook maar even gedaan
×