Ga naar inhoud

jurre

Members
 • Aantal items

  1950
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. http://www.trade-place.nl/marktplaats/50000-DutchLeaders-aangeboden-614.html
 2. jurre

  Oussamabinladen.com

  Zover ik op de hoogte ben! Is het toegestaan om een bod intrekken mits er niet is geboden via veiling. Graag zou ik een printscreen van adsense willen zien.
 3. jurre

  Filmprogramma

  Ik zweer heilig bij camtasia! voor games en andere dingen. Je computer moet wel goed specs hebben
 4. jurre

  Minecraft algemeen #3

  Als morgen 1.1 komt zal ik maar snel nog ff gebruik maken van de Block dage glitch! dan kan je gratis gekleurde wol maken!
 5. Hallo, Aangeboden voor de deze extreem lage prijs!!!!! http://www.trade-place.nl/marktplaats/4.5-Paypal-aangeboden-417.html €4,5- paypal voor maar 1.9 per stuk!
 6. Naja als jij het daar meteen koopt, anders niet.
 7. Hallo, Ik heb snel 6 punten nodig, daarom bied ik €4 euro Paypal aan. Aangezien Paypal voor ongeveer 2 punten per € wordt verkocht is dit een koopje. Mn paypal saldo gaat jullie niets aan maar ik denk dat dit voldoende is? Dit aanbod is alleen geldig tot 22:00!! Mvg Jurre
 8. jurre

  Hosting Server 2

  Kenii heeft de veiling gewonnen!
 9. Zou je de de hele pagina kunnen posten, inclusief het stuk waarbij je verbinding maakt (naja zonder gebruikersnaam en wachtwoord dan hea^^) En probeer dit is? Klik om de spoiler te openen Als dat werkt weet je dat je query klopt. Probeer dan deze is. werkt dit dan zit de fout ergens in het gedeelte dat je niet hebt gepost. Klik om de spoiler te openen Natuurlijk moet je bij beide wel ff het stukje dat je gebruikt om te inloggen onze erbij zetten.
 10. jurre

  Hosting Server 2

  Hoi, hierbij verkoop ik de volgende host: Money Starter server 2 14-01-2012 Actief Klik om de spoiler te openen http://dl.dropbox.com/u/14379660/sell.PNG MVG Jurre toevoeging op 25 oktober 2011, 21:20:36: Kenii heeft de veiling gewonnen!
 11. jurre

  Gezocht (database)

  ik heb wel een db met +/- 80mensen staat er ook nog een beloning tegenover?
 12. sure np, stuur je teamviewer gegevens en wanneer als pm
 13. Warning: Division by zero in /home/jurrehos/domains/*/public_html/index.php on line 31 regel 28 tot 40, enige php op de pagina.
 14. jurre

  Veiligheid PHP script

  Stel dat je via phpmyadmin een file onbereikbaar maakt kan ik er via dit script yoch bij. Klopt, of een config bestand. Geen probleem
×
×
 • Nieuwe aanmaken...