Ga naar inhoud

jvdw

Members
 • Aantal items

  4321
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. jvdw

  ASP.NET vs PHP

  En waarom juist?
 2. jvdw

  ASP.NET vs PHP

  Hallo Ik ben student Informatica en ken nu al reeds volgende webtalen : Html, CSS, JS, JQuery en ASP.NET. ASP.NET vind ik zeer gemakkelijk in gebruik. Nu wil ik graag student - ondernemer worden en websites voor klanten maken. Ik wil graag alles zelf doen. Maar wil ook als student de prijzen graag laag houden. Nu zit ik helaas voor een raadsel.. Moet ik mijzelf gaan verdiepen in een PHP framework (Symfony) en zo goedkope Shared Webhosting aanbieden (bv reseller hier). Of moet ik een VPS huren/kopen. En alle websites van mijn klanten daar zelf op hosten. Dit plan is veel duurder want een VPS kost geld. Voordeel is wel dat ik ASP.NET zeer goed kan. Graag een beetje uitleg hoe jullie het zouden doen! Alvast bedankt voor de moeite!
 3. jvdw

  Kleine Vragen Topic #4

  Heeft er iemand een goede suggestie voor een webhosting die ASP.NET ondersteunt?
 4. jvdw

  [js] FB.api werkt alleen voormij

  Werkt dus alleen als ik ingelogd ben op facebook aangezien ik developers. Mijn app is idd wel live. Ik heb nergens ingesteld dat de app alleen voor developers is o.i.d. Dus geen idee wat er kan zijn..
 5. jvdw

  [js] FB.api werkt alleen voormij

  Hallo Ik heb een FB api die de laatste 2 posts ophaalt van een pagina. Helaas werkt deze alleen voormij. Ik heb al gegoogeld en ik dacht dus eerst dat het kwam omdat mijn app niet live was, ik had dan mijn email adres ingesteld en heb het opnieuw getest. Maar nog steeds werkt het niet. Aan wat zou het dan wel kunnen liggen?
 6. Hallo Ik heb een API dat de 5 laatste posts ophaalt van een facebook pagina. Helaas kan ik de IDs niet direct tonen zonder Onclick. Heeft iemand een oplossing? Onload werkt niet...
 7. jvdw

  Habbo Meubels

  Hallo Ik ga stoppen met habbo dus het is tijd om al mijn meubeltjes te verkopen. Je kan bieden op elke meubel ! (behalve de losse cr, die geef ik aan mijn broertje) Bedankt!
 8. jvdw

  Publieke snapchat story

  Zou er nog een bot zijn die wel werkt?
 9. jvdw

  Publieke snapchat story

  Hallo Voor onze voetbalploeg willen we een publieke snapchat maken. Zoals gentstudent of andere publieke snapchat accounts. De bedoeling is dus eigenlijk dat iedereen naar ons snaps kan sturen en dat deze automatisch op de story van onze snapchat staan. Ik heb totaal geen idee hoe we dit kunnen doen. Daarom vraag ik het hier even..Is er een dus een manier om ontvangen snaps automatisch op je story te plaatsen? Of bestaat er een app voor? Alvast bedankt
 10. jvdw

  Offtopic topic #71 - wat een kut weer

  Weet er iemand waarom er bovenaan geen marge meer is? Of hoe ik het zou kunnen terug normaal krijgen?
 11. jvdw

  [mac] geen verbinding met locale server Mysql

  Het is gelukt. Bedankt!!
 12. jvdw

  [mac] geen verbinding met locale server Mysql

  Das het probleem ik heb nooit een wachtwoord meegekregen Vul dan niks in bij wachtwoord Dacht ik ook, maar helpt niet..
 13. jvdw

  [CSS] Resize/recolor header

  Geen idee...Regels hé
 14. jvdw

  [mac] geen verbinding met locale server Mysql

  Das het probleem ik heb nooit een wachtwoord meegekregen
 15. Hallo Ik moet voor het vak databanken met MySQL op school werken. Ik heb een mac computer en ik, en nog 3 andere uit mijn klas onder vinden problemen als we willen connecteren met de lokale server. Blijkbaar is het wachtwoord niet juist oid. Is er toevallig nog iemand die dit heeft?
×