Ga naar inhoud

arjann

Members
 • Aantal items

  2055
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. arjann

  Bedenk een afkorting voor de gebruiker boven je....

  Aarclay achterhaald rare creatieve layouts achter youtube
 2. arjann

  Bedenk een afkorting voor de gebruiker boven je....

  Slechts anderen noemen dikke echtgenotes ruige controlfreaks?
 3. arjann

  4 divs naast elkaar met ruimte er tussen.

  In die container kun je ook bijvoorbeeld: display: inline; mee geven, zorgt ervoor dat alles op de zelfde hoogte/regel wordt geplaatst (Dus naast elkaar) Het probleem moet opgelost zijn. Zet ook geen height op je boxes, laat de tekst de hoogte bepalen. En background-color is niet nodig gewoon simpel weg background: Ik zou juist niet met procenten werken. Dat is veel te moeilijk en verschilt per beeldscherm. Hoe zou jij het doen?
 4. arjann

  Live uitzenden

  Dat is zeker waar haha
 5. Hoi! Ik zit met een probleem. Ik wil 4 divs naast elkaar hebben, met ruimtes ertussen, op mijn eigen pc 1920x1080 px laat hij alles perfect zien, maar als hij op een kleiner scherm komt is het een puinhoop. Kan iemand me helpen hierbij? Hier de css: Klik om de spoiler te openen .box1{ background: url(images/box1.png); width: 24%; height: 100px; margin-left:15px; margin-top:15px; margin-right:15px; background-color: #fff; float: left; } .box2{ background: url(images/box2.png); width: 24%; height: 100px; float: left; margin-top:15px; margin-right:15px; background-color: #fff; } .box3{ background: url(images/box3.png); width: 24%; height: 100px; float: right; margin-top:15px; margin-right:15px; background-color: #fff; } .box4{ background: url(images/box4.png); width: 24%; height: 100px; float: right; margin-top:15px; margin-right:15px; margin-left:15px; background-color: #fff; } alvast bedankt.
 6. arjann

  Live uitzenden

  Dat moet sinds vorig jaar toch ook bij Radionomy (als Nederlander)? Correct me if Im wrong... Quote: 2 – Welke diensten biedt Radionomy aan?Radionomy biedt u de kans uw eigen online radio te creëren en geeft u de volgende hulpmiddelen: Eerder opgenomen uitzendingen of live uitzendingen Betaling van de kosten van de auteursrechten Programmatietools Luisteraarsrapporten Muziekbibliotheek Opslagruimte voor uw persoonlijke inhoud/liedjes http://www.radionomy.com/nl/static/createradio Zegt waarschijnlijk genoeg Ja, maar probeer maar eens nederlands aan te vinken, dan krijg je een mooie melding, dat de kosten voor radionomy in Nederland zoals gewoonlijk weer is te duur is geworden..
 7. arjann

  [GEZOCHT] Webshop Installeerder

  Als je nog iemand zoekt..?
 8. arjann

  Live uitzenden

  alleen moet je wel rekening houden dan met buma/stemra rechten
 9. arjann

  Opzoek naar iemand die een logo kan bewerken.

  stuur maar de plaatjes op ik doe het wel voor je.
 10. arjann

  Geld inzamelen voor topsport

  Haha toevallig! Opzich wel een goed idee maar we hebben niet echt ijstijd beschikbaar daarvoor, we hebben op die site wel al staan dat je met een bepaalde bijdrage een wedstrijd mag spelen met/tegen ons En vragen of mensen jullie bij de volgende wedstrijd bijvoorbeeld zoveel sponsoren per keer dat jullie scoren?
 11. arjann

  Geld inzamelen voor topsport

  He, degene die op het laatst zegt dat ze onze hulp nodig heeft, werkt bij mij in het bedrijf. haha gaaf ook! Maar ff ontopic: is het wat om mensen voor een aantal euro bepaalde tactieken te laten oefenen op het ijs ofzo, iets wat op het ijshockey slaat.
 12. arjann

  Toshiba update naar Windows 8.1

  Was dat zo een fout die rechtsonder in jouw bureaublad zichtbaar was?
 13. arjann

  Flappy Bird

  flappybird.com voor de pc.
 14. arjann

  Flappy Bird

  zeer verslavend, mijn hs is 29
 15. arjann

  Windows 8 naar 8.1

  Heb ik ook gehad. Je rollen bij jouw harde schijf waar windows op staat aanpassen. D.m.v. naar eigenschappen te gaan van je schijf, vervolgens op beveiliging drukken, dan jouw account en dan de rollen bewerken. Ik hoor wel of het gelukt is
×