Ga naar inhoud

superjay

Members
 • Aantal items

  124
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  Deze topic kan een slotje op!
 2. superjay

  Gezocht: Web os/Webdesktop z.a EyeOs/OneOs

  Ik heb nu ook een leuke systeem gevonden, Alleen jammer is dat hij niet zo uitgebreid is Eerder kon je bij eyeos ook uitbreidingen installeren maar de meeste uitbreidingen werken niet meer. toevoeging op 12 december 2012, 17:53:17: Dit is ook super leuk speelgoed alleen ben je er zo lang mee bezig en kost ook geld. Illegale versie is moeilijk te krijgen http://www.intersoftpt.com/webdesktop/
 3. superjay

  Gezocht: Web os/Webdesktop z.a EyeOs/OneOs

  Zo iets maar dan iets uitgebreider
 4. Hey beste leden, Ik ben op zoek naar een goed werkend Webdesktop zo als Eye os/OneOS. EyeOS/OneOS Heb ik al maar ik vind het niet zoon leuk systeem om mee te werken. Ik zoek echt een script/Systeem waar ook zoon Desktop op zit en kan uploaden op me host. Ik zoek dat omdat ik het voor een school wil maken waar alle leerlingen hun projecten op kunnen zetten en eventueel kan aanpassen. Ik hoop op snelle reacties. Groetjes, Johan sterken, Ps. Negatieve reacties heb ik niks aan!
 5. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  Ik heb genoeg kennis maar ik kan gewoon niet de fout vinden en nee ik vraag niet of ze het willen fixen maar of ze het zelf ook kan gebruiken, Ik zie ook heel veel mensen op one2xs die gebruiken alles voor habbo retro en dat is nog illegaler dan crimes
 6. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  Dat zal best, Ik maak zelf ook crime scripten. Ik ga binnenkort wat scripten posten op de forum Jij maakt zelf ook crime scripten maar je kan niet eens een connectie maken met de MySQL database. Wil je a.u.b. niet zon hoge ego hebben, schijt hekel aan zulke mensen. Het antwoord is ondertussen al te vinden in de voorgaande paginas. Als u hier zo schijthekel aan heb dan verzoek ik u hier om niet op deze topic te reageren. Negatieve reacties heb ik hier niets aan. Hoezo zou ik hier niet op mogen reageren? Ik probeer iets duidelijk te maken maar die signalen snap jij blijkbaar niet. Wat hebben wij aan dit topic? Je geeft bar weinig informatie en kwakt een .rar / .zip online die wij maar moeten downloaden om het te gaan oplossen, zo werkt het natuurlijk niet. Daarom verzoek ik ook om verder geen reacties te plaatsen. heb geen zin in dat zielige gedrag. Soms is het handig om een kleine onder steuntje te hebben maar dat zal jij niet begrijpen en loopt de boel gelijk af te zeiken.
 7. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  Dat zal best, Ik maak zelf ook crime scripten. Ik ga binnenkort wat scripten posten op de forum Jij maakt zelf ook crime scripten maar je kan niet eens een connectie maken met de MySQL database. Wil je a.u.b. niet zon hoge ego hebben, schijt hekel aan zulke mensen. Het antwoord is ondertussen al te vinden in de voorgaande paginas. Als u hier zo schijthekel aan heb dan verzoek ik u hier om niet op deze topic te reageren. Negatieve reacties heb ik hier niets aan.
 8. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  Wat mag tegenwoordig wel. Wat niet mag doen we toch. Niemand die er druk over maakt! Oh jawel. Als jij een goede criminals zelf maakt en die host dan vind ik het prima en moet je dat vooral doen, maar de standaard criminals zijn vre-se-lijk slecht gemaakt waardoor ze gigantisch veel load trekken, en daarom gaat je host op zwart zodra we die tegenkomen. Ah zo ok haha. Maar dat is toch met andere scripten toch ook zo?
 9. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  Ow haha ja ik ben ook af en toe er mee bezig. Ik heb hem al inmiddels offline gehaald om te kijken of er iemand is die eventueel een buggvrije heeft. Alleen jammer is ze willen er geld voor hebben en das balen terwijl er zelfde ook op scriptzmaffia staat en gewoon wat bestandjes missen
 10. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  Welke bedoel je? Die crimebuilder of die ik op flyhard.nl heb?
 11. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  Dat zal best, Ik maak zelf ook crime scripten. Ik ga binnenkort wat scripten posten op de forum
 12. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  Wat mag tegenwoordig wel. Wat niet mag doen we toch. Niemand die er druk over maakt! Jawel, want als er door jouw site bijvoorbeeld te veel load komt, en daar door wordt de server langzaam of valt hij zelfs uit, hebben meerdere daar last van. Regels zijn er niet voor niks. Dan mag een joomla cms of wat er ook mee te maken ook niet want die geven ook veel loads Ik vind het allemaal onzin.
 13. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  Wat mag tegenwoordig wel. Wat niet mag doen we toch. Niemand die er druk over maakt!
 14. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  Jawel. Dat is het (weet het bijna 100% zeker) wel. Het is toch duidelijk een error die aangeeft dat de connectie niet klopt oid. Ik heb het bestand online gezet en ken je het zelf ook eens uitproberen. Dan snap je het wel waar het aan ligt. http://dl.dropbox.com/u/44874582/crime/CrimeBuilder.rar Mocht je het weten waar de fout is stuur dan eve een PM.
 15. superjay

  Help ik heb de crimebuilder maar met fouten!

  nopes dat is het niet. Ik wil de script wel online zetten dan kunnen jullie zelf eens testen.
×