Ga naar inhoud

timkb

Members
 • Aantal items

  4214
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. timkb

  Kleine Vragen Topic #4

  Ja, wat wil je weten . Ohnee is niet meer nodig - Is er een manier om email die verstuurd worden vanaf je host te markeren als normale e-mail ipv spam. Dus whitelisten? Eigen mailserver is het beste. Uh nee, eigen mailserver is een verschrikkelijk slecht idee. Zowel voor prive als transactionele mails, een foute mail, spam raport of spam trap adres en je mails zullen heel slecht geopend worden. Voor transactionele mail is een service als Mailgun, Mandrill een stuk beter en goedkoper dan zelf onderhouden. Voor prive mail is Google Apps ideaal maar prijzig met €4 in de maand maar Zoho is een prima alternatief.
 2. timkb

  Kleine Vragen Topic #4

  https://github.com/carlsednaoui/ouibounce Thanks, dat was hem!
 3. timkb

  Kleine Vragen Topic #4

  Een tijdje terug las ik een interessant artikel waarbij een webshop een jQuery plugin gebruikten die aan de hand van muis beweging detecteerde of de gebruiker van de pagina weg wilde gaan en zo een korting aanbood als de gebruiker weg dreigde te gaan. Helaas is de naam van deze plugin mij ontgaan. Weet iemand toevallig hoe deze plugin heet? De plugin detecteert als de muis met een bepaalde snelheid boven de pagina uit dreigt te gaan.
 4. timkb

  Kleine Vragen Topic #4

  ..........man, dit is mijn eerste request..... Ik ga even verder kutten trouwens. EditHej, opeens werkt hij wel weer, nadat ik in mijn vingers knipte.... Als je een wijziging maakt in GDC dan duurt het even voordat de API mee werkt. Vandaar denk ik die reactie. Mijn ervaring is dat het soms instant is en je soms wel 10 minuten moet wachten.
 5. timkb

  Plaats je bureau topic

  Ik zal binnenkort mijn bureau ook weer eens plaatsen. Een en ander is veranderd in de tussentijd. Is dat buitenlicht onder je bureau of is die LED verlichting zo fel? (en zo ja, waarom eigenlijk niet omhoog tegen de muur op laten schijnen ipv naar beneden?)
 6. timkb

  Kleine Vragen Topic #4

  knip, keek niet verder dan mijn neus lang was
 7. Ik dacht je krijgt die meid erbij Haha, die mag zichzelf gerust opvouwen in de doos en mee komen. Wat wil je ermee doen? Je kamer laten poetsen? Daar zal ze vast goed in zijn.
 8. Ik dacht je krijgt die meid erbij Haha, die mag zichzelf gerust opvouwen in de doos en mee komen.
 9. Een nieuwe monitor. De LG 34UC87M (rechter in het plaatje)
 10. timkb

  Kleine Vragen Topic #4

  Waarschijnlijk is je monitor kwa resolutie of refreshrate te laag. Misschien dat je in het menu van je monitor wat kunt doen aan de refreshrate aangezien ik me niet kan voorstellen dat je een monitor hebt met een lagere resolutie dan dat.
 11. timkb

  Kleine Vragen Topic #4

  Fotoshop vraagje, een simpele gok ik. Weet iemand hoe het effect heet (of een tutorial kent). Ik wil graag bestaande logos die zijn ingekleurd verwerken in een background zoals de onderstaande afbeelding. Ik zie dit redelijk vaak terugkomen op verschillende websites maar heb helaas geen flauw idee hoe ik dit moet doen of opzoeken. https://www.hostnet.nl/ heeft dit bijvoorbeeld onderaan haar pagina gedaan met logos zoals Dell, Parallels e.d. Alvast bedankt.
 12. Die achtergrond is veel te groot (bijna 1mb ). Die kun je, zonder de resolutie aan te passen, zon 100 tot 200kb maken.
 13. Of je gebruikt dit (Socket.IO), om de file als download "aan te bieden". Zo hoef je niks te communiceren met je webserver en zal de download altijd stoppen als de pagina (verbinding) sluit. Weet verder niet hoe dit in zijn werking gaat, maar ziet er wel vet uit. Volgens mij heeft socket.io vooralsnog geen ondersteuning voor binaire data en dan zit je alsnog met local storage dus waarom dan niet direct zonder tussenkomst van websockets het bestand in local storage zetten en dan vanaf local storage de download starten? Stuk efficiënter.
 14. 18 euro bruto per uur geloof ik, netto iets meer dan 15,50 (18 jaar) toevoeging op 14 mei 2015, 10:50:11: Maar ik werk dan ook niet in een supermarkt oid. Supermarkten betalen sowieso enorm weinig geloof ik. Voor supermarkt zou ik 7 euro netto per uur wel fair vinden. 7 euro voor 18 jarige? voor 16/17 ofzo Voor een 16 jarige is het minimum uurloon 2,99. Dan gaan ze jou echt geen 7 euro geven Hoezo niet? Minimum loon is echt té laag. Daar kan je niet van leven. Ik zou dan 630,40 verdienen per maand (bruto) als ik als 18 jarige 40 uur per week werk. Hoe kan ik daar van leven? Ik heb een auto gekocht, wegenbelasting + verzekering is per maand al 120 euro (verzekering dan op naam van mijn moeder anders was het ruim 280 euro per maand) Dan hou je 510 over. Sowieso ben je 200 euro per maand kwijt aan brandstof. 310 hou je over. Telefoon abonnement á 40 euro per maand: 270 Stel je wilt een spotify abonnementje ofzo, 260 per maand. 60 euro gaat makkelijk op aan biertjes in de kroeg. Oh ja, en die 630 euro was dan nog bruto dus je kan er misschien net op leven op 630 euro bruto per maand. Maar sparen is al een no-go toevoeging op 15 mei 2015, 10:48:16: Stel je wilt studeren. Goodluck dan. Kan je geen 40 uur werken dus verdien je nog minder. Arme studentjes toevoeging op 15 mei 2015, 10:50:42: Yes, op kantoor aankomen en dan blijkt dat je eigenlijk vrij was Nja fuck it. Dan maar werken Minimumloon is inderdaad belachelijk laag, daar moet echt verandering in komen, ik zou er ook niet van kunnen rondkomen. Als ik kijk naar hoe veel uur ik in de maand werk en als ik daar minimumloon voor zou krijgen dan zou een avondje stappen er al nauwelijks meer in zitten omdat er al een hoop op gaat aan vaste lasten. Verschil is wel dat jij en ik een mooi inkomen hebben en daardoor ook meer kunnen dus zoals jij rekent werkt al niet voor de gemiddelde student. De gemiddelde 18-jarige kan geen auto en de vaste lasten die daar bij komen veroorloven en laten dat dan ook links liggen, zelfde voor een telefoonabonnement a €50 in de maand of Spotify. Als je al die vaste lasten er vanaf schrapt en hooguit een €60 in de maand aan laste rekent kun je best een avondje stappen en na lang sparen een laptop kopen van minimumloon.
 15. Je zou local storage kunnen gebruiken of met websockets (scokets.io voor brede support) een verbinding openhouden en zodra die gesloten wordt op een of andere manier met de webserver communiceren om de boel af te kappen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...