Ga naar inhoud

nielsba

Members
 • Aantal items

  1298
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. nielsba

  Wordpress

  Heb je een privebericht gestuurd
 2. nielsba

  Internet DJs gezocht

  Ik zoek DJs die vrijwillig op een internet radio station voor ongeveer 100 Nederlandse en Belgische tieners wilt draaien. Ben je geïnteresseerd? Laat dan hier beneden een berichtje achter of stuur een privé bericht. Meer informatie wordt gegeven wanneer je echt geïnteresseerd bent.
 3. nielsba

  Apple Topic #1

  Wat is jullie mening over de Apple Watch?
 4. nielsba

  PHP scripters gezocht

  Ben benieuwd stuur mij maar een pb
 5. nielsba

  website hulp

  Check themeforest?
 6. nielsba

  Website gezocht

  Heb je een pb gestuurd
 7. Er staat toch duidelijk dat het een static layout is. Dan willen de meeste nog zien hoe het gecodeerd is het kan namelijk heel slordig zijn gecodeerd dus dan is er minder snel interesse dan dat het gewoon heel net is gecodeerd. Ach man ga ergens anders zeiken Als je geen interesse hebt dan koop je het niet, alle links werken, alles valt netjes op zijn plaats en er zijn geen fouten te vinden in de validation. Dan nog is het gewoon goed om te weten hoe de code eruit ziet. Is het netjes gestructureerd aangezien de koper in de code gaat werken en dus wel overzicht moet hebben in je code.
 8. Wat is de doelgroep? Zijn het allemaal Nederlanders of ook buitenlanders.
 9. Zelf maken? Is niet zo heel moeilijk namelijk en anders iemand er voor betalen om het te laten maken.
 10. nielsba

  Beginsel hackgame

  The filled in information is incorrect.
 11. Hoezo alleen uit HTML/CSS? Sinds wanneer word je tegen gehouden om andere talen toe te passen
 12. Beste one2xs leden, Ben jij opzoek naar iemand die je PNG/PSD design omzet naar een html/css (responsive) website dan kan je hieronder een bericht achter laten of je kan mij een privebericht sturen. Voor de dienst heb ik niet echt een vaste prijs dus over de prijs zal er onderling overlegd kunnen worden. Dit is een dienst die ik verleen aangezien ik soms even ergens aan wil werken naast mijn andere projecten. Extra informatie: Ik werk met het framework Bootstrap. Animatie in je website is mogelijk. Ik hoor en zie het wel.
 13. Heb je toevallig stats van de website zelf?
 14. nielsba

  50 punten voor website

  Als je dat verwacht hier zit je verkeerd. Oke dan ben ik benieuwd wie dit allemaal maakt voor 50 punten Als iemand dat hier doet stuur dan even een PB heb nog wel opdrachten voor die gene liggen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...