Ga naar inhoud

corbin

Members
 • Aantal items

  1926
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. corbin

  Willen jullie aub een korte enquete invullen

  ja ik kwam er ook al achter Maar dankjewel een aantal mensen hebben ingevuld maar ik ga nu de resultaten bekijekn dus kan niet meer ingevuld worden!
 2. Hallo allemaal, ik heb een korte enquete voor een opdracht voor school, het kost een paar minuutjes willen jullie deze alsjeblieft invullen? Groetjes!!
 3. corbin

  Buikpijn

  ga gewoon nog een keer naar eerste hulp. misschien zeggen ze nu wel wat anders beterschap!
 4. corbin

  valentijnsdag enquete RESULTATEN

  idd wss is een afkorting de typfoutjes zijn eruit hoor.
 5. corbin

  valentijnsdag enquete RESULTATEN

  DANKJEWEL ALLEMAAL!! ik ga nu de enquete stoppen en resultaten bekijken, ik zal ook de resultaten hier nog neerzetten. en jortttt, beetje late reactie, maar dat wou ik idd ook, maar toen ik erachter kwam stond ie al online en kon ik hem niet meer veranderen. Dus dan maar zonder man/vrouw Edit: de resultaten: doe je aan valentijnsdag? Ja 42% nee 58 % Wat vind je van valentijnsdag? Romantisch/leuk 48 % Saai/stom 3% Te commercieel 34% Geen mening 15% Is valentijn voor stelletjes of voor singles? Stelletjes 36% singles 9% Beide 55% Wat zou je het liefst willen krijgen voor valentijnsdag? Hier werd vaak rozen of chocola genoemd maar ook uitgaan, persoonlijks en nog meer... de resultaten hiervan moet ik nog ff goed gaan maken en komen later wss hier nog te staan. (owja, ook rare antwoorden zoals gehandicapte kabouters komen langs) Zou je het erg vinden als je vriend(in) niks doet op valentijnsdag? ja 26% nee 74% zou je nog aan valentijnsdag doen als je al een aantal jaar een vaste relatie hebt? ja 43% nee 10% ligt aan wat mijn vriendin wil 47% Het olympyscollege heeft een rozen-valentijnsactie... ... ... zou je het leuk vinden als je hiermee verrast zou worden? Ja 52% nee 19% weet ik niet 29% moet valentijnsdag afgeschaft worden? ja 8% nee 92%
 6. corbin

  valentijnsdag enquete RESULTATEN

  dankjewel dankjewel, ook alvast bedankt voor iedereen die hem nog gaat invullen. En idd die ene vraag over die roos op school. stel je voor, en anders kies je de optie weet ik niet.
 7. corbin

  valentijnsdag enquete RESULTATEN

  DANKJEWEL allemaal voor het invullen, ik heb de resultaten oip pagina 3 staan. Hoi hoi, ik moet voor school een enquete maken over valentijnsdag dus bij deze vraag ik jullie mij te helpen. zouden jullie deze enquete voor mij willen invullen? het is een korte enquete over valentijnsdag(8vraagjes). alvast bedankt. groetjes. Wel serieus alstublieft.
 8. corbin

  GRATIS ETEN VOOR ARM EN RIJK KOMT ALLEN!!!

  WOW fet! ga ik zekers doen!!
 9. corbin

  GRATIS ETEN VOOR ARM EN RIJK KOMT ALLEN!!!

  maar is het dan wel echt zo, zie het nergens op die site ofzo! via die google link vind je wel heel veel waar het staat maar is dat dan ook echt? en is het dan alleen pizza of alles...
 10. corbin

  Raad de Daat(um)

  24 november 2009, om 15:16 uur als het nog iets minder als een maandje duurt is dat wel mooi!
 11. corbin

  dankje voor je snelle beslissing pauloss

  Wil je asjeblieft rustig doen! jou onderschrift: Corbin is een scammer! Corbin en ik hadden een deal, ik ga hem 0,3 punten en hij mij 2700 DLs. Ik ga mijn 0,3 punten, maar hij zijn 2700 DLs niet. doe es rustig man, ik ben in die tussentijd niet online geweest! je kunt in mijn profiel zien wanneer ik voor het laatst online was, dat was voordat ik de punten heb ontvangen! wacht de volgnede keer iets langer met een beslissing te maken of iemand een scammer is! ik heb je punten gestuurd hoor! ik ga je nu goede feedback sturen, maar ben het niet eens met de snelle manier van iemand beoordelen! volgende keer eerst ff kijken ofhet echt een scammer is okeej! ik verwacht een goede feedback terug. mijn vraag is ook of je je onderschrift dus wil veranderen en daarin wil zetten dat ik GEEN scammer ben, zodat mensen die hebben gelzeen da tik scammer zou zijn nu ook weer kunnen lezen dat ik het niet ben!
 12. corbin

  btg kaartje

  idd niemand hoef tmeer te reageren! en ik geloof wel dat je me niet oplicht, jou stuur ik wel de punten in een keer! kijk hoe goed lid jij betn!
 13. corbin

  dankje voor je snelle beslissing pauloss

  gesloten en deal! zodra jij mij 0.15 hebt overgemaakt stuur ik je de dl meteen! ik zie dat je online bent dus das mooi!
 14. dankje pauloss voo je snelle beoordeling over mij, nu denken een aantal mensen slecht over mij! lees mijn reactie onderaan maar!
 15. corbin

  btg kaartje

  kan ook online! via beltegoed.com als je dit wilt meot je het ff zeggen want dan stuur ik je hoe het moet! wil je doen?
×