Ga naar inhoud

washand

Members
 • Aantal items

  1911
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. washand

  Pokemon kaarten

  Heb ook een mooie stapel hiero
 2. washand

  Kleine Vragen Topic #4

  ik heb een donkerbruin vermoede dat het script er nog is maar dusdanig verouderd is dat het niet slim is om te gebruiken Ja dat dacht ik al, toch wil ik aan een onderdeel van het script sleutelen.
 3. washand

  Kleine Vragen Topic #4

  Dit script circuleerde een tijd lang op One2xs een aantal jaar geleden. Heeft iemand hem nog? http://scriptsource.nl/shop/demo/gpt/index.php
 4. Volgens mij niet, maar ik heb geen LinkedIn dus weet het niet zeker. Al drie tevreden klanten! Als mensen een demo account willen proberen mogen ze mij een PM sturen.
 5. Het account is altijd geldig.
 6. Lynda.com heeft een contract met veel internationale bibliotheken dat leden een account kunnen maken als ze lid zijn van de bibliotheek. Het zijn dus library pins en werken gewoon net zoals een normaal account. Via de universiteitsbibliotheek in Berkeley (San Francisco) waar ik nu studeer is dat mogelijk. Als je wilt kan ik een demo account laten zien.
 7. Dag One2xs, Lynda.com is een website met ontzettend veel tutorials en courses in programmeren, webdesign, marketing, seo, social media en nog veel meer. Kortom een schat aan kennis en informatie. De courses zijn niet gratis: lidmaatschap op Lynda.com kost geld. Op internet zijn wel courses te vinden, maar die zijn vaak niet meer up-to date en bevatten virussen. Ik bied bij deze een service aan voor het aanmaken van een zeer goedkoop Lynda.com account voor jou. Dit account is persoonlijk en nieuw, niet gehackt of iets dergelijks. Prijs: 2 euro per account. Na betaling ontvang ik graag je voor & achternaam, e-mail adres en gekozen wachtwoord. Ik zal het account dan voor je aanmaken en de PIN aan je geven. Daarna is het account voor jou en kun je je wachtwoord zelf wijzigen met het emailadres dat je opgegeven hebt. Evt. kan ik je de gegevens van een demo account geven. Voor een korte tijd kan je dan even rondneuzen op Lynda.com. Als er nog vragen zijn hoor ik het graag! Groet, Washand
 8. washand

  logo ontwerper gezocht

  Ik kan je wel helpen. Verstuur mij maar een PM.
 9. washand

  Onbeantwoorde tickets

  Onbeantwoorde tickets zijn niet terug te vinden totdat er een antwoord op komt. Zou graag een open/gesloten status willen zien ipv dit.
 10. Heb je Phone Verificatie voor het account? Voor mij was dat lange tijd het probleem waarom ik geen gebruikersnaam kon aanmaken.
 11. Goed dat er een nieuwe update komt
 12. Ik kan dat niet kiezen op mijn outlook app volgens mij.
 13. doet het hier ook nooit... al 15x geprobeerd met mail.domein.com
 14. washand

  WHMCS key

  Helaas niet meer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...