Ga naar inhoud

washand

Members
 • Aantal items

  1911
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door washand

 1. washand

  Pokemon kaarten

  Heb ook een mooie stapel hiero
 2. washand

  Kleine Vragen Topic #4

  ik heb een donkerbruin vermoede dat het script er nog is maar dusdanig verouderd is dat het niet slim is om te gebruiken Ja dat dacht ik al, toch wil ik aan een onderdeel van het script sleutelen.
 3. washand

  Kleine Vragen Topic #4

  Dit script circuleerde een tijd lang op One2xs een aantal jaar geleden. Heeft iemand hem nog? http://scriptsource.nl/shop/demo/gpt/index.php
 4. washand

  [Service] Lynda.com accounts

  Volgens mij niet, maar ik heb geen LinkedIn dus weet het niet zeker. Al drie tevreden klanten! Als mensen een demo account willen proberen mogen ze mij een PM sturen.
 5. washand

  [Service] Lynda.com accounts

  Dag One2xs, Lynda.com is een website met ontzettend veel tutorials en courses in programmeren, webdesign, marketing, seo, social media en nog veel meer. Kortom een schat aan kennis en informatie. De courses zijn niet gratis: lidmaatschap op Lynda.com kost geld. Op internet zijn wel courses te vinden, maar die zijn vaak niet meer up-to date en bevatten virussen. Ik bied bij deze een service aan voor het aanmaken van een zeer goedkoop Lynda.com account voor jou. Dit account is persoonlijk en nieuw, niet gehackt of iets dergelijks. Prijs: 2 euro per account. Na betaling ontvang ik graag je voor & achternaam, e-mail adres en gekozen wachtwoord. Ik zal het account dan voor je aanmaken en de PIN aan je geven. Daarna is het account voor jou en kun je je wachtwoord zelf wijzigen met het emailadres dat je opgegeven hebt. Evt. kan ik je de gegevens van een demo account geven. Voor een korte tijd kan je dan even rondneuzen op Lynda.com. Als er nog vragen zijn hoor ik het graag! Groet, Washand
 6. washand

  [Service] Lynda.com accounts

  Het account is altijd geldig.
 7. washand

  [Service] Lynda.com accounts

  Lynda.com heeft een contract met veel internationale bibliotheken dat leden een account kunnen maken als ze lid zijn van de bibliotheek. Het zijn dus library pins en werken gewoon net zoals een normaal account. Via de universiteitsbibliotheek in Berkeley (San Francisco) waar ik nu studeer is dat mogelijk. Als je wilt kan ik een demo account laten zien.
 8. washand

  logo ontwerper gezocht

  Ik kan je wel helpen. Verstuur mij maar een PM.
 9. washand

  Onbeantwoorde tickets

  Onbeantwoorde tickets zijn niet terug te vinden totdat er een antwoord op komt. Zou graag een open/gesloten status willen zien ipv dit.
 10. washand

  Facebookpagina probleem

  Heb je Phone Verificatie voor het account? Voor mij was dat lange tijd het probleem waarom ik geen gebruikersnaam kon aanmaken.
 11. Goed dat er een nieuwe update komt
 12. washand

  Roundcube email op Iphone

  Ik kan dat niet kiezen op mijn outlook app volgens mij.
 13. washand

  Roundcube email op Iphone

  doet het hier ook nooit... al 15x geprobeerd met mail.domein.com
 14. washand

  WHMCS key

  Helaas niet meer.
 15. washand

  WHMCS key

  Ik verkoop WHMCS key. Wat is WHMCS? whmcs.com Bieden vanaf 8 punten. Proof:
 16. washand

  Kleine Vragen Topic #4

  opgelost
 17. washand

  Pokemon Go

  net geinstalleerd. Heb er toch weinig zin in merk ik haha
 18. washand

  [Cheap] Programmeer Tutorials

  Hallo allemaal, Bij deze biedt ik alle programmeer tutorials van de websites Lynda.com en Udemy.com aan. Beide sites bieden kwalitieits tutorials aan! Helaas kosten veel tuturials veel geld. Maar ik bied ze voor een zeer lage prijs aan. Voorbeelden: https://www.lynda.com/PHP-tutorials/PHP-Web-Designers/146234-2.html https://www.udemy.com/the-complete-android-developer-course Prijs: 0.2 punt per tutorial! Note: niet alle tutorial van Udemy.com heb ik beschikbaar. http://www.one2xs.com/forum/topic?id=59597&p=1#poststart toevoeging op 30 juli 2016, 08:30:14: Up! Eerste tutorial nu 0,13 punt!
 19. washand

  [Cheap] Programmeer Tutorials

  Bump!
 20. washand

  Roundcube en Outlook mobiel

  Slotje graag
 21. washand

  Roundcube en Outlook mobiel

  Moet krijg ik ooit mijn roundcube in outlook? Elke keer gaat het fout en ik snap er sowieso helemaal niks meer van. Weet ook niet meer hoe ik dat vroeger deed. Gaat btw om de mobiele app, want roundcube werkt niet op smartphone.
 22. washand

  domeinen gezocht

  pcgamevoorniets.nl
 23. washand

  Kleine Vragen Topic #4

  hoe maak ik in photoship een de achtergrond van mijn .png image transparant? De magic wand haalt lang niet alles eruit en ik heb geen zin om 2000% in te zoomen en pixel voor pixel weg te halen. Select-Color range -> haalt ook lang niet alles weg. Iemand nog een tip
 24. washand

  4,93 punten - paypal

  Hallo Ik zoek 4,93 punten. Ik bied PayPal aan.
 25. washand

  Domeinnamen met potentie

  pcgamevoorniets.nl
×