Ga naar inhoud

thijns

Members
 • Aantal items

  457
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. thijns

  Naam! [0,45]

  Afkorting: AG Voor bijv.: - Alle Games - All Games - Always gaming - Allemaal gamen! - Alle Gamers Afkorting: OG Voor bijv.: - Online Games
 2. thijns

  Ideeën site

  Miss. een systeem waarmee je heel gemakkelijk verschillende afbeeldingen ivm met je naam kunt maken: - Icons - Banners (verschillende afmetingen) Dit heel simpel door 3 dingen in te geven: - Achtergrond ( hoeft niet ) - Kleur - Tekst ( met lettertype etc). Je krijgt dan direct dus deze afbeeldingen het zou ideaal zijn voor het gebruik op een forum en het is zo gemaakt..
 3. thijns

  Banner en logo contest

  Toch nog gemaakt: Met handjes:
 4. thijns

  Kleine Vragen Topic #1

  No & no, but doesnt mather! I got the colors!
 5. thijns

  Kleine Vragen Topic #1

  Ja Arjan bedankt, zoiets zocht ik, maar is niet helemaal wat ik bedoel, maar goed genoeg. Lennard ik bedoel die 4 kleuren onder elkaar bijv: Klik om de spoiler te openen Die stonden vroeger altijd op de website van marjolein en daar was een bepaalde term voor, maar ik kan hem niet meer bedenken.
 6. thijns

  Kleine Vragen Topic #1

  hoe heet zon kleuren pallet van bijv. 3,4 of 5 kleuren langs elkaar die mooi toe zijn te passen in een lay-out?
 7. thijns

  Kleine Vragen Topic #1

  Mensen kleinste vraag ooit, hoe heet zon kleuren pallet van bijv. 3,4 of 5 kleuren langs elkaar die mooi toe zijn te passen in een lay-out?
 8. thijns

  Banner en logo contest

  Banner, graag u mening! Of zonder randje:
 9. thijns

  [Check] VerdienBeltegoed.nl

  Site ziet er goed, duidelijk en betrouwbaar uit. Maar mijn vraag is toch, waarom dat filmpje van Avicii. Ik weet dat ze geniaal zijn maar wat heeft dat filmpje te maken met jou site?
 10. thijns

  Kleine Vragen Topic #1

  Inderdaad, maar wat moet de godganse dag doen dan? Bier drinken k*t roepen! Nee wij doen veel op outdoor gebied zoals raften, canyoning, hydrospeed, survival, bergwandelingen etc. Mensen kleinste vraag ooit, hoe heet zon kleuren pallet van bijv. 3,4 of 5 kleuren langs elkaar die mooi toe zijn te passen in een lay-out? Niemand het magische antwoord?
 11. thijns

  Verticaal uitschuifmenu php

  Ik zal er is naar kijken vanavond! Danku!
 12. thijns

  Kleine Vragen Topic #1

  Dit klinkt misschien heel ouderwets, maar juist even op vakantie zitten zonder alle technologie is helemaal niet zo verkeerd
 13. thijns

  Verticaal uitschuifmenu php

  Beste One2xsers, Ik heb mezelf een beetje aan het creatief phpen gezet (zoals ik het noem). Ik heb mezelf de opdracht gegeven om een verticaal dropdownmenu temaken, oftewel gewoon een verticaalmenu met sub en subsub menus, ik wil uiteindelijk dit +/- presteren: - Menu -- Submenu --- Subsubmenu --- Subsubmenu -- Submenu -- Submenu --- Subsubmenu --- Subsubmenu - Menu -- Submenu Ik heb het nu met de methode GET gedaan en kan nu een menu maken met 1 sub en 1 subsub item: dit menu werkt gewoon prima, probeer maar is uit Nu krijg ik het echter niet voor elkaar om dit menu met meerdere menus, submenus & subsubemenus te maken. Kan iemand de code van een werkende versie online gooien? (op google was eigenlijk niet zon phpmenu te vinden)
 14. thijns

  2 Accounts?

  Even iets wat ik zie als een beperking door de regel ( met alle respect ) Dan zou je dus ook niet mogen zeggen dat je familielid niet kan reageren door vakantie of ziekte als er in een topic naar hem gevraagd wordt?
 15. thijns

  Kleine Vragen Topic #1

  Het klinkt waarschijnlijk heel erg stom maar bij mij bestaat alles niet uit een gebrek aan doorzettingsvermogen, maar aan een gebrek aan tijd. Ik heb er het hele jaar eigenlijk geen tijd voor gehad door school, werk, stage, uitgaan & sport. Nu ben ik 4 dagen 4 tot 8 uur per dag bezig met het maken van een website ( dus 1 jaar lang niet meer gedaan ) en dan ga ik na morgen weer ongeveer 5,5 week op vakantie. Het schiet echt niet op ) Tegen de tijd dat je er net aan went zit er weer zon groot gat tussen dat je het weer verleerd of ontwent. Ik wil te veel in het leven! En ik wordt veelste snel oud! Waar haal jij GVD de tijd vandaan! Kun je daar geen tut over starten?
×