Ga naar inhoud

mextijs

Members
 • Aantal items

  787
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. mextijs

  Rust (Minecraft+DayZ)

  volgends mij is Rust veel meer een open world dan 7 days to die Maar niemand heeft Rust?
 2. mextijs

  Rust (Minecraft+DayZ)

  Ik speel dus een speel dat Minecraft + DayZ achtige game is. Ik vroeg mij dus af of iemand het ook doet. Site van de game: http://www.playrust.com/
 3. mextijs

  Menu niet naast elkaar

  Misschien handig om een voorbeeld te geven van wat je wilt en hoe het nu is met wat css erbij eventueel om wat overzicht te geven..
 4. mextijs

  Mijn whatsapp - css

  De rechter geef je wat margin-left mee.
 5. mextijs

  Steam keys [Tijdelijk 37,5% korting]

  Jij denkt ook, laat ik op humblebundle eventjes het pakket voor 1$ kopen? Kan nog een paar uur op hun website..
 6. mextijs

  Gratis layout site!

  Godallemachtig, wat moeilijk. Je gaat naar google, typt de eerste twee woorden van je topictotel in (misschien vertaald, wil je nog eens 0,5 punten uitgeven? Onnodig, dat kan Google ook, zelfs DIT kan Google goed vertalen) en klaar ben je als je op een willekeurige link klikt. Naar mijn mening is er überhaupt geen "beste site" voor, daar iedereen zijn eigen smaak heeft.. 99% van de antwoorden komen toch (in?-)direct van Google, als iemand het via via kent heeft diegene het vast ook zo gevonden. Topicje maken is veel meer moeite geweest dan dit gewoon in Google op te zoeken.
 7. mextijs

  Ik snap het niet

  Jezus, probeer eens normaal Nederlands te praten..
 8. mextijs

  Css hulp

  Het mist een afsluiting ;. Probeer het eens met dat er achter, zoals dit:
 9. mextijs

  Domein koppelen aan Minecraft server

  Het is inderdaad gelukt, gisteren vergeten mede te delen. Server & domein bij dezelfde hoster is op zich onzin, want op zich verwijst het gewoon door naar een ander IP, maakt niet uit waar het staat Bedankt voor de hulp. Ik dacht me een topic als dit te herinneren maar ik kon het niet meer terug vinden.
 10. mextijs

  Domein koppelen aan Minecraft server

  Alleen het domein is hier gehost, de server draait op een VPS die niet bij o2x staat.
 11. mextijs

  Domein koppelen aan Minecraft server

  Uitgeprobeerd, ik hoop dat ie straks werkt.
 12. mextijs

  Domein koppelen aan Minecraft server

  Hoe gaat dat in zijn werk? Ik heb een server, heb een domein. Wil dat mc.domein.com werkt om in server *.*.*.*:25565 te komen. Heb uiteraard wat zitten googlen en daar vond ik een aantal dingen over A records; hier snap ik dus totaal niks van en het is nergens echt goed uitgelegd. Ik hoopte dat ik hier geholpen kon worden?
 13. mextijs

  PHP laatst online

  AS had je zelf toegevoegd, dat snapte ik dus ook niet. LIMIT is hier ook niet echt noodzakelijk. toevoeging op 26 augustus 2012, 15:34:27: Tevens, na wat gekloot met mysql_error ben ik erachter gekomen dat er iets mis is met MINUTES .. toevoeging op 26 augustus 2012, 15:34:53: MINUTES moest MINUTE zijn.
 14. mextijs

  PHP laatst online

  geeft Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in <directory> on line 2 Echter heb ik geen idee wat er verkeerd zou moeten zijn, buiten dat ik niet precies snap wat er in die query staat.
 15. mextijs

  PHP laatst online

  Hallo, Ik heb dus dat elke keer dat je op een pagina komt, de rij "lastonline" in de tabel "users" wordt geüpdatet naar de huidige datum+tijd, dit betreft een datetime kolom. Dit werkt allemaal goed, maar ik wil kunnen zien wie er in de laatste 10 minuten online zijn geweest. Echter heb ik geen idee hoe ik dit het beste kan doen. Heeft iemand een idee voor me? Tijs
×