Ga naar inhoud

soufian

Members
 • Aantal items

  1620
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. soufian

  15000e post?

  Moderators zijn echt fucking triest hier he? Ik post iets, met puur waarheid. Komen ze het deleten? Trieste figuren. En kom me nou maar niet waarschuwen! Want daar kom je serieus niet ver mee! En daarbij verklaar ik je dan tot een TriestER figuur.
 2. soufian

  15000e post?

  Zoveel heb jij niet eens Ik had 100+ punten, allemaal verkocht in ruil voor paypal. Omdat ik zou stoppen met One2xs? Dus waarom zou ik zoveel willen hebben? Haters gonna hate Kneusje. Dus jij gaat meer uitdelen hoor ik? Het is maar voor de leukigheid hoor, wees blij dat Luuk iets leuks organiseert! Het is maar voor de leukigheid hoor Mag ik vragen waarom die zin zo gay klinkt? En waarom zou ik blij wezen? Dus jij gaat meer uitdelen hoor ik? Het is maar voor de leukigheid hoor, het gaat niet om de prijs... Wees blij dat Luuk eens iets leuks organiseert! Ja, Luuk organiseert nooit leuke dingen! // nee sirieus, zoiets moet je leuk houden Soufian, ga op je hackforumpjes anders spammen Waarom praat je nu letterlijk alsof je een grote persoon bent die zeer serieus kan praten tegen mensen? Vooral met de zin "Ga op je hackforumpjes anders spammen" Wat denk je eigenlijk wel niet? Kneus nummer 2. @Anderen. Ga nou maar niet in in discussie met me. Want zo maak je het maar erger.
 3. soufian

  15000e post?

  Serieus... 0.5 Punten? HAHAHAHAHAHAHAHAH!
 4. soufian

  Fail @ Kladblok

  Heb even het Kladblok systeempje zitten testen. Mooie fail: Notice: /kladblok in /home/one2apps/domains/one2xs.com/public_html/includes/mysql.cls.php on line 536 En daarbij ook eens zeer onhandig om een gebruiker zoveel tekst als ie maar wil te laten kunnen plakken.
 5. soufian

  Hoeveel wallie voor 4.00 punten?

  Ghehe sorry. Omdat het op Trade-Place staat, wil het niet zeggen dat het hier ook zo is he. Trade-place is slechts een website van een user op One2xs. Toevallig is dat de mod, sjoerd? En...? Omdat het op Trade-Place staat, wil het niet zeggen dat het hier ook zo is he. Trade-place is slechts een website van een user op One2xs. En zon website best veel invloed heeft op de handel hier. Iedereen eigenlijk. Als iemand 5pt bied op 5euro wallie dan gaat iedereen zijn 5eu wallie minimaal voor 5pt verkopen. In het meeste geval. En dat geld dan voor elk product. Met hun eigen waarden dan. Ok Moderator Freestyle.
 6. soufian

  Hoeveel wallie voor 4.00 punten?

  Omdat het op Trade-Place staat, wil het niet zeggen dat het hier ook zo is he. Trade-place is slechts een website van een user op One2xs.
 7. soufian

  Verandering moderators

  Doei Sebas. Hoi Sjoerd. Wanneer is het Doei Sjoerd?
 8. soufian

  [TK] W*e*m*a*f*f*i*a.nl

  11.1 Punten?
 9. soufian

  Opzoek naar hosting

  Heb hier momenteel 9000+ websites (.nl .com .be. .net .ws .org etc.) waarvan ik de FTP gegevens, Controlpanel gegevens, etc... heb, doordat ik een webhosting heb gekraakt. Dus mocht je interesse hebben, just say it.
 10. soufian

  Layout hulp

  Kom eerst met bewijzen dan gelijk iemand zwart te maken! Ik heb gister een ijsje gegeten, dat ijsje was heerlijk. Mijn PSD bestand gebruiken. Die logo, is niet door jou ontworpen, mijn PSD bestand dat een klein beetje aangepast is. Kom dan met bewijzen! Dan gelijk allemaal dingen te gaan roepen! Die niet waar zijn tot het tegen deel is bewezen! Owja, gister heb ik ook een hamburger gegeten met extra uien en saus dr op. Die was verrukkelijk!
 11. soufian

  Leuke scriptje

  En waar ga je het voor gebruiken?
 12. soufian

  Layout hulp

  Kom eerst met bewijzen dan gelijk iemand zwart te maken! Ik heb gister een ijsje gegeten, dat ijsje was heerlijk. Mijn PSD bestand gebruiken. Die logo, is niet door jou ontworpen, mijn PSD bestand dat een klein beetje aangepast is.
 13. soufian

  Visual Basic 2008/2010 -> Vraag

  En je moet trouwens wel een txt.txt bestand hebben in die map.
 14. soufian

  Visual Basic 2008/2010 -> Vraag

  Wat bedoel je hier mee? Ik bén de beheerder van deze PC ja Hij bedoeld niet of je de Eigenaar bent, maar of je Alle Rechten hebt. //En je moet trouwens wel een txt.txt bestand hebben in die map. //2 berichten samengevoegd
×