Ga naar inhoud

epicrobzer

Members
 • Aantal items

  4038
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Profiel bekijken toevoeging op woensdag 7 februari 2018, 14:09:02: Forum » Offtopic » Offtopic topic #49 Overigens leuk stukje om te lezen, weet je een beetje wat voor type Jelle was (is) Wat een figuur
 2. epicrobzer

  Wifi op me kamer

  Ik ben sinds kort van kamer verhuist, en deze ligt achter op de garage. Ik heb hier wel een ethernet aansluiting alleen heb ik hier geen wifi, is het mogelijk om hier ook wifi te hebben? Ik heb al een powerline adapter geprobeerd maar deze werkt niet, en ik vermoed dat een extender mijn probleem ook niet zal verhelpen.
 3. Hoe bevalt de Xbox? Ik wil m misschien ook gaan kopen. Ik heb hem zelf ook pasgeleden gekocht en ik kan je zeggen dat hij mij uitermate goed bevalt.
 4. epicrobzer

  Pokemon Go

  Iemand die naar Amstelveen gaat morgen?
 5. epicrobzer

  Wifi versterken

  http://www.vikingdirect.nl/catalog/catalogSku.do?id=5839678&pr=QCB&cm_mmc=Google-_-PLA_GEN_GOOGLE-SHOPPING_all-products-low_-_-all%20products%20low-_-5839678 ik heb zelf iets als deze gehad, haalt niet bijzonder hoge snelheden maar is wel oke. 1tje verbind je met een lankabeltje aan je router, en het andere uiteinde hang je in de kamer waar je wifi wilt. Ik raad je wel aan om via je je pc een lan kabeltje naar die in je kamer te zetten want via me pc kon ik die wifi niet vinden/connecten. Telefoon e.d. was gewoon dikke prima.
 6. Ligt natuurlijk aan je budget, mijn 1e auto was een toyota starlet sport, zeker aan te raden als 1e auto. Zeker ook omdat hij vrijwel nooit kapot gaat oid
 7. Nice!! Leuke auto. En een schuifdakje zo te zien! Leuke auto! Ik ben op zelf opzoek naar een leuke auto... Ik wil graag zoon Mini Cooper... Iemand ervaring mee? Als je groot bent en nekklachten wil, perfecte auto. Ik ben niet groot... Ik denk dat ik het beste gewoon eens een proefrit moet maken en kijken of het mij bevalt... mijn nicht heeft hem gehad en nog een kennis van mij schijnt echt geen fijne auto te zijn maar goed, dat ligt voor iedereen anders natuurlijk.
 8. epicrobzer

  Pokemon kaarten

  Hoi, Ik zoek Pokemon kaarten, als je er hebt stuur maar een PBtje, de prijs komen we wel uit Groeten, Robin
 9. Ook op the LADbible zag ik zo juist Whut? oeps verkeerd gequote
×
×
 • Nieuwe aanmaken...