Ga naar inhoud

missraver

Members
 • Aantal items

  449
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. missraver

  Ctrl+v

  aoe2theforgotten.gamehackstudios.zip Ik probeer wanhopig een gratis versie van AoE2 te zoeken.
 2. missraver

  Deo (te korte titel)

  Ik gebruik altijd een deo zonder alcohol. En moet na elke bus van merk switchen omdat mn oksels eraan gewend raken ofzo moet me nu 2x per dag wassen.
 3. missraver

  Lang geleden

  Ik heb van geheime bronnen voornomen dat er deze maand nog een nieuwsbericht gaat komen Ik wil ook een geheime bron Je bent een geheime bron!
 4. missraver

  Lang geleden

  Ik was een jaar of 2 geleden een vast lid hierzo maar opeens was ik dit vergeten. Hoe gaat het met deze site en hoe gaat het met jullie?
 5. missraver

  Rusland & Oekraïne

  Ik vind het jammer dat ik nu niet zomaar even naar Oekraïne en Rusland kan... wat toch al een geruime tijd op mn lijstje staat.
 6. missraver

  Show hier je nieuwste aankopen

  Een ticket voor defqon. Deze dreads En dit awesome shirt. Die ondanks de kleinste maat nog te groot is voor me.
 7. missraver

  Het wat wil jij later worden / opleidingstopic.

  Sodeju doe je goed.
 8. missraver

  Het wat wil jij later worden / opleidingstopic.

  Ik raad het je af, het schijnt dat ze echt onnodig streng zijn daar. Ik zou naar Utrecht gaan als ik jou was. Ik ben nu al ingeschreven. Mocht het niet bevallen, dan ga ik het jaar erna gewoon naar het HBO. Ik raad het je af, het schijnt dat ze echt onnodig streng zijn daar. Ik zou naar Utrecht gaan als ik jou was. De toelatingsprocedure is "streng" ja, maar hierdoor worden wel alleen de gemotiveerde toegelaten en is het niveau van de opleiding erg hoog. Dus eigenlijk als je motivatie goed is wordt je wel toegelaten. Nou als ik zelfs ben aangenomen... En de opdrachten bestonden voor 3/4e uit tekenopdrachten. Waar ik dus reteslecht in ben. Mijn motivatie is eigenlijk alleen IK WIL NAAR SCHOOOHOOOOLLL.
 9. missraver

  Het wat wil jij later worden / opleidingstopic.

  Ik ga volgend jaar MBO4 Mediavormgeven op het GLR volgen. Eindelijk, na fucking 3 jaar, aan een opleiding beginnen. Daarna wil ik door naar de kunstacademie. Het liefst begin ik een eigen bedrijf waar ik handgemaakte cosmetica verkoop. En anders blijf ik gewoon in het ontwerpwereldje hangen. Ik vind het het leukst om drukwerk te maken, of designs voor kleding.
 10. missraver

  Roken, Drugs, Seks, en alcohol topic

  Meeste mensen maken wel een onderscheid tussen alcohol en drugs. Je weet maar nooit wat mensen bedoelen met geen drugs want alcohol is wel degelijk een drug.. Al zie ik het zie ik het zelf ook niet als drug Alcohol is inderdaad een drug, maar omdat het maatschappelijk geaccepteerd is en legaal te verkrijgen in slijterijen wordt het vaak niet zo te zien. Wiet is ook geaccepteerd en kan ook legaal gekocht worden bij een koffieshop. Wat is het verschil? (ik doe me nu heel dom voor maar ik weet het allemaal ook wel. het gaat om het princiepe voor andere) Wiet wordt gedoogd, het is niet legaal. En er is toch een verkapte jacht op wiet, aangezien de overheid het toch aan banden probeert te leggen (denk aan die gefaalde wietpas enzo.) Plus, veel mensen, vooral van de oudere generatie, associeren wiet met werkeloze hippies, of studenten die alleen maar uitvreten (jaren 60/70, dat dat nu niet meer zo is, doet er niet toe, ze leven in een fantasiewereld.).
 11. missraver

  Roken, Drugs, Seks, en alcohol topic

  Ja, dat zegt men vaker, maar dat is dus puur enthousiasme. Maargoed, ik heb dan ook niks te verliezen. Wsl van het weekend voor het eerst xtc op een feest, ben benieuwd. XTC in de vorm van? Heb je niks te verliezen, hoezo heb je niks te verliezen? Dat vind ik een beetje dubbel op. toevoeging op 28 november 2013, 15:16:54: Al ho wel, ik dat eerst ook niet had en puur gebruikte voor de kick die je dan krijgt o.i.d. Weet eigenlijk niet meer zo goed hoe het was, maar ik ben van plan om veel minder/niet meer te gebruiken. Want eerst ging het echt te ver, ook qua geld en zo Pilletje. Kristallen is voor mij te moeilijk doseren. Waarom is dat nou weer dubbelop? In vergelijking met wat? In mijn huidige situatie kan ik beter van de aarde zijn, dus mocht ik slechte drugs nemen, tja, het zijt zo. Ik weet je huidige situatie natuurlijk niet, en ik wil ook niet oordelen of zo, maar er zal altijd wel een reden zijn waarom dit en waarom dat. Ik snap je niet helemaal. Wat heeft dat te maken met dat er iets dubbelop is? En wat is er precies dubbelop?
 12. missraver

  Roken, Drugs, Seks, en alcohol topic

  Meeste mensen maken wel een onderscheid tussen alcohol en drugs. Je weet maar nooit wat mensen bedoelen met geen drugs want alcohol is wel degelijk een drug.. Al zie ik het zie ik het zelf ook niet als drug Alcohol is inderdaad een drug, maar omdat het maatschappelijk geaccepteerd is en legaal te verkrijgen in slijterijen wordt het vaak niet zo te zien.
 13. missraver

  Roken, Drugs, Seks, en alcohol topic

  Ja, dat zegt men vaker, maar dat is dus puur enthousiasme. Maargoed, ik heb dan ook niks te verliezen. Wsl van het weekend voor het eerst xtc op een feest, ben benieuwd. XTC in de vorm van? Heb je niks te verliezen, hoezo heb je niks te verliezen? Dat vind ik een beetje dubbel op. toevoeging op 28 november 2013, 15:16:54: Al ho wel, ik dat eerst ook niet had en puur gebruikte voor de kick die je dan krijgt o.i.d. Weet eigenlijk niet meer zo goed hoe het was, maar ik ben van plan om veel minder/niet meer te gebruiken. Want eerst ging het echt te ver, ook qua geld en zo Pilletje. Kristallen is voor mij te moeilijk doseren. Waarom is dat nou weer dubbelop? In vergelijking met wat? In mijn huidige situatie kan ik beter van de aarde zijn, dus mocht ik slechte drugs nemen, tja, het zijt zo.
 14. missraver

  Roken, Drugs, Seks, en alcohol topic

  Inderdaad, daar heb je ook een punt. Meeste mensen denken op de verkeerde manier. Die willen zich altijd zo voelen, en dat kan alleen als je onder invloed bent. En dan gaat het fout. Hoe bedoel je? Een feest waarbij JIJ geen drugs gebruikt, of waarbij niemand drugs gebruikt? Als je op een feest bent waar men de juiste drugs gebruikt (xtc, of als je een goed karakter hebt pep, of een jonko), dan zul je merken dat dat een leuker feest is dan met mensen die alleen alcohol drinken
 15. missraver

  Roken, Drugs, Seks, en alcohol topic

  Ja, dat zegt men vaker, maar dat is dus puur enthousiasme. Maargoed, ik heb dan ook niks te verliezen. Wsl van het weekend voor het eerst xtc op een feest, ben benieuwd. Wat is de kick van drugs? Ik heb dat nooit echt gesnapt waarom veel mensen daaraan beginnen? Bij sommige drugs voelt het alsof je in een andere dimensie zit. Niet letterlijk dimensie, maar alles voelt anders, je kijkt op een andere manier naar het leven, je verkrijgt inzichten en daarnaast heb je ook nog plezier. (Hiermee wil ik niet zeggen dat je in het normale leven geen plezier kan hebben!) Bij psychedelica (LSD bijv.) gaat het om hallucinaties, visuals enzo. Dat je een film aan het kijken bent, die je zelf kunt sturen, zonder tv, of onder je eigen oogleden. Voorbeeldje. Een jaar geleden, was ik zwaar depressief, sociaal incapabel, ik durfde niet tot amper mensen aan te spreken, hoe bekend ze ook waren. Afijn. Zit ik daar op een thuisfeestje, beetje stil te wezen. Heuj Steef, wil je wat mdma? Na enig twijfelen heb ik toch een likje genomen. Het was te weinig. Maar ik durfde het niet aan te geven. Uiteindelijk hebben ze me nog een bommetje gegeven. Na een half uurtje sloeg hij wel in. Boem. Ik wilde praten. Lopen. Knuffelen. Iedereen liefkozen. Het eerste wat ik zei was: "Wilco, het werkt!" Had ik zonder drugs nooit gedurfd. Kortom: Ik heb een hele leuke avond gehad. Toen het was uitgewerkt, zat ik bij mezelf eens na te denken. Waarom kan ik dit niet in het normale leven? Er was, tijdens het gebruik een blokkade weggegaan, en daardoor kan ik normaal communiceren tegen mensen. En ik kon weer verder leven van de positiviteit die de aftermath mij gaf (buiten de moeheid om). Anders had ik geheid mezelf van kant gemaakt. Het was wellicht niet verstandig om als depri persoon mdma te nemen, maar de sfeer daar was gewoon goed. En anders waren er nog mensen om me heen die me konden geruststellen. - Daarnaast wil ik ook nog even zeggen dat iedere drug een ander effect heeft. Raar genoeg heb ik dat meerdere keren meegemaakt, juist van de mensen die anti-drugs zijn. Hebben 1 keer wiet geprobeerd, werden misselijk en vervolgens zijn alle drugs kut want dat is hetzelfde als wiet en daar word je misselijk van. neen, zo werkt het niet. (:
×