Ga naar inhoud

tendmex

Members
 • Aantal items

  15938
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door tendmex

 1. tendmex

  Offtopic statistieken

  Wow, ieder uur van de dag zijn dus wel reacties geplaatst. Maar tussen 12 en 1 by far het meeste, en gelukkig overheest de nacht uren wel tov de dag uren.
 2. tendmex

  Offtopic statistieken

  Kun je ook is iets maken van dit topic: Alleen dan gebaseerd op uren ipv data (dus dat het zogenaamd 1 nacht is).
 3. tendmex

  PC sneller maken!

  Als mijn tante een piemel had was het mijn oom.
 4. tendmex

  PC sneller maken!

  Niet als je een SSD hebt, want die kun je niet defragmenteren.
 5. Waar is de pol trouwens? Oh bruh, we hebben geen dubbelpost functie :')
 6. Optie 1, of optie 9 (Ik sta er voor)
 7. Geef me 1 reden om het niet te doen?
 8. tendmex

  PC sneller maken!

  Ik heb een aantal punten aan dit topic: 1. Softonic... 2. Het register is heel gevoelig, blijf daar maar gewoon vanaf als je niet precies weet wat je doet. 3. Dit soort software kan behoorlijk wat kapot weten. Zo ken ik een situatie met dit soort programma's (toevallig wordt die hier genoemd, ccleaner..). Die had spullen 'opgeruimd' en vervolgens kon je geen .exe bestanden meer openen. 4. Ik mis wat details in je tut. Bijvoorbeeld: Hoe komt het dat het sneller wordt? Zijn er ook risico's? 5. Als je dan een tut maakt om je pc 'sneller' te maken kan je ook wel wat meer dingen toevoegen. Bijvoorbeeld door je schijf op te ruimen, msconfig -> standaard programmas niet meer mee laten opstarten etc.
 9. Kan @aarclay zich even melden op discord? 🙂
 10. Worden de onderschriften trouwens nog gefixt?
 11. One2xs is geen democratie.
 12. Komt omdat er een Engels pakket gebruikt is, maar Danny nog niet alles handmatig vertaald heeft.
 13. Schrijf jij je eigen naam niet gewoon verkeerd? Maar we gaan een beetje offtopic.
 14. tendmex

  Ctrl+v

  EA: Unravel Two Microsoft: Forza, Tomb Raider, JUST CAUSE, Cyberpunk, kingdom Hearts
 15. tendmex

  Blacklist

  Ik denk niet dat dat helemaal is wat hij wilt, volgens mij wil hij dat het op macadres niveau wordt geblokkeerd en niet op ip niveau.
 16. Op one2xs v1 (v2 weet ik niet) was ook een chatbox aanwezig maar die werd door niemand gebruikt. Maar je gaat geen uur lang een gesprek houden met 3 man op een (sub)forum/topic. En dat kan in een chat wel dus ik vind het een prima toevoeging.
 17. tendmex

  Domotica

  Heeft er hier toevallig ervaring met slimme gordijnen en/of een beamer die automatisch op tijd x aangaat en film y afspeelt?
 18. Nee het had niks met nieuwheid te maken, ik dacht steeds van hey een opvallend bericht, is het maar Rick of Lennard (en enkele keren Luuk)
 19. tendmex

  Ctrl+v

  =ALS(OF(K12<>"",L12<>""),L12-K12+M11,"")
 20. Ik mis trouwens de ongelezen functie. Wat ik daarmee bedoel is dat je in een oog opslag alle sub fora kunt zien waar topics in staan waar je nog niet alle reacties gelezen hebt. Vroeger waren die sub fora (en topics) oranje, en zodra je hem gelezen hebt grijs en als er dan weer nieuwe reacties kwamen werd die weer oranje. Zou dat hier ook weer geimplementeerd kunnen worden? Want dat was echt zo fijn. Zie je in een oog opslag wat je nog niet gezien hebt.
 21. Ging me er meer om dat de contest is: Wanneer zijn de 20k gebruikers op one2xs. De laatste optie dat geplaatst is inmiddels al een aantal maanden geleden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...