Ga naar inhoud

thevoice

Members
 • Aantal items

  232
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. thevoice

  Een nieuw begin voor one2xs

  Veel succes verder! Al was ik hier ook al jaren niet meer geweest, was leuk!
 2. thevoice

  MC Accounts

  Gesloten.
 3. thevoice

  Habbo super rare / stafen / zakken en meer

  Heb wel interesse in n typo.. DM me je prijs wat je ongeveer in gedachte hebt, heb weinig verstand van de waarde van punten hier op one2xs.. dus X)
 4. thevoice

  Kleine Vragen Topic #4

  Thanks! =)
 5. thevoice

  Kleine Vragen Topic #4

  //opgelost
 6. thevoice

  Probleem met inloggen

  Opgelost, thanks Robiin voor de hulp! :-)
 7. thevoice

  Probleem met inloggen

  Ik krijg geen enkele foutmelding , alleen de melding: "Uw wachtwoord of Habbonaam is onjuist! Probeer het nogmaals", terwijl de gegevens dus correct zijn . Thanks voor de tips, ga ze toepassen als het inloggen werkt! Daarbij bestaan de tabel: pixelsperdag met de kolommen naam en dag, daar ligt het dus ook niet aan. Edit: Tevens werkt het inloggen ook niet als het account niet geactiveerd is. Je krijgt dan ook: "Uw wachtwoord of Habbonaam is onjuist! Probeer het nogmaals", terwijl er moet staan dat: "Je account is nog niet geactiveerd, klik hier om uw account te activeren" EDIT: Het probleem ligt aan de SHA codering die niet werkt.. Hoe kan ik dit oplossen?
 8. thevoice

  Probleem met inloggen

  Hoihoi, Allereerst zou het fantastisch zijn als iemand me hiermee zou kunnen helpen! Ik had dit script (eigenlijk de complete site) nog liggen, hieraan heb ik met enkele anderen destijds ontzettend hard gewerkt, alleen het probleem zit hem erin dat het bij inloggen bij correcte gegevens geeft: "Uw wachtwoord of Habbonaam is onjuist! Probeer het nogmaals". Dit kan aan 2 zaken liggen: A. Het script klopt niet helemaal (Zie hieronder de code) B. Er staat iets fout in de database, ik was namelijk destijds vergeten een SQL file van de database te maken, wat erop duid dat ik nu de database opnieuw heb moeten maken, tabellen, kolommen et cetera. Wellicht dat hier een fout in zit? EDIT: Het probleem ligt aan de SHA codering die niet werkt.. Hoe kan ik dit oplossen? Het registreren en tevens activeren van een account levert geen enkel probleem op. Hieronder een screenshot van de database: Iedere hulp wordt ontzettend gewaardeerd! :-)
 9. thevoice

  8 euro Paypal te koop

  8,0 euro paypal heb ik te koop. Bieden vanaf 15 punten :-) Onderbieden mag :-) Sluiting veiling op: 13-05-2015 17:00
 10. thevoice

  Habbo Meubels & Credits

  Hallotjes, Ik ben op zoek naar nogal van alles en nog wat op Habbo, zowel credits als meubels, verder geen eisen hieraan gebonden. Budget is zon 18 punten, als je wat aanbied voor 1 punt of meer is dat natuurlijk ook mogelijk :-).
 11. thevoice

  1,5 euro Paypal

  Zoals de titel al meldt, Doe n leuk bod
 12. thevoice

  Minecraft Server

  Haaj, Ik zoek een Minecraft server, maakt niet uit hoeveel capaciteit. Gaat mij erom dat ie nog lekker lang geldig is, dus enkele maanden tot jaren(?). Meld je maar hieronder met jouw server
 13. thevoice

  [TK] Xbox Live Keys [24 hours]

  Als je nog verkoop... graag 1.
 14. thevoice

  Xbox Live Cards gezocht

  Zoek er een stuk of 3 . PM me even 3.. geen idee wat de marktwaarde in punten is? toevoeging op 16 juni 2014, 19:23:19: ehm.. ik heb dr 8 dus
 15. thevoice

  Xbox Live Cards gezocht

  Bump "_
×