Ga naar inhoud

samdesign

Members
 • Aantal items

  1005
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. www.webhostnow.nl , hartstikke goedkoop.
 2. samdesign

  Game pakketten

  Dus jij koopt gewoon een Humble Bundle voor 1 dollar en verkoopt dit weer door? Want zo zie ik het voor me.
 3. Dit zie ik nu ook net en dit heb ik niet gedaan. Iedereen kan namelijk tags toevoegen op tinypic. Vanaf nu krijg je voorbeelden als je me een PM stuurt. Thanks to the childish people.. EDIT: Een quote uit de FAQ van Tinypic: Quote: How do I add tags to an existing image or video? You can add tags to images and videos when you upload them, you can add tags to any media in your account, and you can add tags to any image that does not currently have tags, whether you uploaded it or not.
 4. Mocht je nog iemand nodig hebben.. Check mijn topic even in het "Aanbiedingen" gedeelte.
 5. samdesign

  Designer Aangeboden

  Hallotjes mensen van het goede leven, Ik ben Samdesign, een oud lid van het forum die een tijdje afwezig is geweest. Ik ben een webdesigner en programmeur. Momenteel doe ik op HBO-niveau een opleiding tot interaction designer en maak ik natuurlijk in mijn vrije tijd websites. Ik ben ooit hier begonnen op dit forum met het delen van mijn layouts en ik dacht: laat ik weer eens een keertje wat leuks doen op dit forum. Wat kan je? - Een website maken opgebouwd uit HTML/CSS (en eventueel JS/jQuery). - Concepten ontwikkelen. - Advies geven over gebruiksvriendelijkheid van designs. - Websites aanpassen. Hoe doe je dit? Ik ben niet echt een persoon die veel opdrachten te gelijk aanneemt. Hierdoor kan ik me niet concentreren op het hoofddoel van een opdracht. Daarom zal ik maar één iemand te gelijk helpen. Wie dat is zal ik vermelden onderin deze post. Wij, jij en ik, zorgen ervoor dat er een duidelijke overeenkomst wordt gemaakt. Mocht dit niet lukken of te veel tijd in beslag nemen, dan zal ik weer beschikbaar zijn voor andere potentiele klanten. Heb je wat om te laten zien? Momenteel bezig met een website voor een gaming community. Hij is volledig gecodeerd in HTML5/CSS3 en is geoptimaliseerd voor elke browser. Hij is niet responsive gemaakt, omdat mijn persoonlijke voorkeuren daar niet liggen. Ik laat hier alleen een screenshot zien van de website. Mocht je niet willen geloven dat ik hem heb gemaakt, dan doe je dat niet en dan praat ik verder met mensen die dat wel geloven. Screen 1: Per PM aanvraagbaar Screen 2: Per PM aanvraagbaar Ook heb ik een loading screen gemaakt voor een andere gaming community. Dit scherm wordt weergegeven terwijl jij het spel aan het laden bent. Hiernaast heb ik ook een eerste concept gemaakt voor een android applicatie die de community wou realiseren. Helaas zijn ze hier niet op doorgegaan. Screen 3: Per PM aanvraagbaar Screen 4: Per PM aanvraagbaar Hopelijk heb ik met deze voorbeelden genoeg laten zien waar ik toe in staat ben. Als je geinteresseerd ben, stuur me een PMmetje en we regelen alles. Let wel op! Ik ben niet de goedkoopste aangezien ik echt probeer om met alle aandacht te werken aan jouw idee/project. Ik ben ook niet van plan om een samenwerking aan te gaan in een project o.i.d. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Groetjes, Sam EDIT: Blijkbaar heeft iemand een paar rare tags toegevoegd aan de Tinypic fotos die hierboven stonden. Daardoor zijn de voorbeelden alleen opvraagbaar via Tinypic vanaf nu.
 6. Veel mensen zijn inderdaad een beetje offtopic gegaan. Anyway, ik weet genoeg. Bedankt! Hier kan wel een slotje op.
 7. Minecraft Premium: UniqueNL Skype: beatzsam Microfoon (voor skype): Jazeker. Luistert goed: Jep. Verpest het niet: Understood. Tell me when.
 8. DAn kan ik toch desktop hardware gebruiken.. ? Of ben ik domme dingen aan het zeggen..?
 9. Stuur maar een PB en ik kan ook wel even kijken.
 10. Ik zie veel mensen zeggen dat je je moet verdiepen in HTML/CSS. Let dan wel even goed op dat je HTML5 en CSS3 leer. Anders ga je verouderde (wel werkende..) methodes leren, terwijl het ook makkelijker kan! Ook raad ik aan om aan het begin van het leren over HTML/CSS te beginnen bij van die makkelijke webeditor sites waar je HTML kan inplakken. Hiermee kan je een beetje oefenen hoe de structuur van de HTML tags en attributes eruit zien. HTML/CSS zijn niet de moeilijkste talen om te leren, maar je moet er wel eventjes voor zitten. Kan je in een maand wel leren, als je gewoon lekker enthousiast bezig bent! Good luck!
 11. Daar had ik ook al aan gedacht ja, maar ik las dat dit wel mee zou vallen als je gewoon een zuinig moederbord etc in je server zet.
 12. Ik gebruik het voor een EIGEN Minecraft server en een eigen webserver. Niet om aan andere door te verkopen of weet ik dat wat. Graag zou ik willen dat ik een webserver erop kan zetten en een Minecraft server, want dan heb ik gelijk twee vliegen in een klap. Ik wil hem dus niet openzetten voor anderen. Is er dan nog wel een leuk alternatief voor mij? (Trouwens 60 Mbit genoeg aan snelheid denk je..?) EDIT: Ik denk aan kopen ipv huren, omdat ik deze webserver sowieso voor minimaal 4 jaar nodig heb. Om dit te gaan huren, ben ik volgens mij net zoveel kwijt als een eigen webserver kopen en daar heb ik dan nog veel meer aan. Tevens kan ik dan ook nog mijn Minecraft server erop draaien.
 13. Hallo! Ik, als best wel die-hard gamer, wil al een tijdje een eigen webserver aanschaffen. Aangezien ik met mijn opleiding veel met mijn webhost wil doen, wil ik dit graag goed kunnen beheren. Wel leuk zon webserver, maar ik zou dus ook graag wel een gameserver willen draaien, aangezien ik zelf Minecraft servers host. Nu is mijn vraag: Hoe kan ik het best een goedkope, zuinige game/webserver aanschaffen en waar moet ik naar zoeken? Ik hoorde dingen als een NAS voorbij komen, maar volgens mij is dat niet echt bedoeld voor webhost en/of gameserver. Hopelijk kunnen jullie me op weg helpen. Groetjes, Sam.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...