Ga naar inhoud

runelabe

Members
 • Aantal items

  602
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal
 1. Dan ook geen consumentenshizzle hiervoor gebruiken..... Gebruik mailgun, gratis tot 10000 mails per maand (waar je normaalgezien nooit over gaat geraken)
 2. OpenRCT2 OpenRCT2 is wat OpenTTD voor Transport Tycoon: een verbeterde versie in een modernere taal. Het spel wordt gedecompileerd en herschreven in C. Het originele spel, RCT2, is geschreven in assembly, een van de moeilijkste programeertalen die er zijn. Door het spel te decompilen en te herschrijven naar C, een modernere taal, is het makkelijker voor ontwikkelaars om het spel uit te breiden en zelfs om originele bugs nog te fixen. Een ander spel, Transport Tycoon Deluxe was hervormd tot OpenTTD met een gelijkaardige procedure. OpenTTD heeft nu duizenden nieuwe funties en hopelijk zal OpenRCT2 dat in de toekomst ook hebben. Op dit moment moet je het originele spel nog geinstalleerd hebben om te kunnen spelen, omdat nog niet alles herschreven is. (als een functie nog niet bestaat in de nieuwe versie wordt de oude als fallback gebruikt) Hierdoor werkt het spel op dit moment enkel goed op Windows (Linux en OSX ook, maar via omweggetjes, check GitHub) Ontwikkeling Er wordt nu al een jaar actief aan het spel ontwikkeld. (sinds 2 april 2014) De ontwikkelingen zijn te volgen op de GitHub pagina. De ontwikkeling wordt geleid door IntelOrca maar talloze andere mensen hebben ondertussen al geholpen aan het project. Spelen Je kan het spel zelf compilen vanuit de source code, maar een gebruiksvriendelijkere manier vind je op OpenRCT.net.
 3. Hoe ze geld verdienen? Ze spawnen ads, het tellertje van ABP telt zon 25 nieuwe ads per seconde... Goed bezig
 4. runelabe

  Artiestennaam

  Op zich is viezelolly geen slechte naam
 5. runelabe

  ajax bug

  Misschien is het een bug in iOS 8, het is immers maar een dev versie (kheb m ook enkele dagen draaien gehad maar heb m er door de vele bugs weer af gegooit) Het kan zijn dat het een bug is in Safari, anders eens proberen om Chrome te installeren?
 6. runelabe

  DirectAdmin API

  Heb je een reseller hosting pakket maar moet je momenteel alles nog handmatig aanmaken na de betaling? Dan ben ik je redder in nood! Ik kan voor jouw het aanmaken van hosting-users in je DirectAdmin omgeving automatiseren! Aan de hand van de DirectAdmin API kunnen er de volgende acties gebeuren: - Gebruiker toevoegen/verwijderen - Pakketten toevoegen/verwijderen - Lijsten maken (van gebruikers, domeinen, ...) - Gebruiker suspenden - Wachtwoorden resetten - en meer! Zou je graag alles automatiseren? Je webhosting bedrijfje kan geautomatiseerd lopen! Voor een kleine prijs van 10 punten bouw ik het script in op jouw website! Wil je ook automatische betalingen? -> Paypal IPN: +7.5 punten -> PaymentWall: +15 punten (=> bitcoin, visa, paypal, telefoon, doe-opdrachten, prepaid cards, ....) (=> kvk nodig om account te activeren) Mocht je vragen hebben mag je die in het topic achter laten. Voor bestellingen (of héééél specifieke vragen) kan je een PM sturen. Groetjes, Rune http://runelaenen.be
 7. Doctor who is een britse sci-fi tv show die vorig jaar 50 jaar geworden is (langst lopende scifi show ter wereld) en sinds vorig jaar ongeveer is de fanbase in Belgie aan het groeien.
 8. Hallo daar! Ben jij, net zoals mij ook een Whovian? Dan zoek ik jou! Ik heb namelijk een website gestart over DW. De website is 100% af maar moet natuurlijk goed getest worden voordat we live kunnen gaan! Zie jij het zitten om een medewhovian uit de nood te helpen? Stuur dan een berichtje! Bij het vinden van een belangrijke/onveilige bug kan je misschien wel een beloning krijgen. Alle betatesters krijgen zowiso een hogere status op het forum (Cap Jack, of iemand moet een betere naam hebben ) Alvast bedankt!
 9. runelabe

  Linkruil

  Iemand zou maar eens moeten googelen op hun naam, en op dit topic komen... Dat zou zon ramp zijn
 10. Als je dit van plan bent moet je er rekening mee houden voldoende RAM te hebben. Een VPS met 1024 MB RAM gaat dit misschien niet eens trekken Win XP draait op al op 256 MB normaalgezien (niet snel, maar het werkt wel)
 11. Als het niet te groot is kan je ook PlayOnLinux gebruiken
 12. runelabe

  Battlefield 3 key

  Nope, ik heb een bundel gekocht waar ie bij zat maar ik heb het spel al van toen ze dat weggaven bij SimCity 5
 13. runelabe

  Battlefield 3 key

  Hallo, ik bied hier een battlefield 3 key aan die je kan redeemen in Origin. Beginnen met bieden vanaf 5 punten. Gr, Rune
×
×
 • Nieuwe aanmaken...