Ga naar inhoud

janm

Members
 • Aantal items

  6146
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Community reputatie

0 Neutraal

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Eens met bovenstaande maar verander eerst je naam eens in iets persoonlijkers
 2. Die livechat irriteert me nu al
 3. Ja als je gaat lopen kloten met die filters (zoals gezicht swappen etc) dan wordt mijn iPhone 7 plus ook nogal warm na een minuut of 10
 4. Mijn portfolio: www.moormax.nl. Zit alleen helemaal vol tot en met begin volgende week. Hoeveel haast heeft het? https://www.sitedeals.nl/werk/321589-logo-ontwerp.html
 5. janm

  Wachtwoord veranderen werkt niet

  Bij de meeste websites zijn de velden wel andersom, dus eerst je huidige wachtwoord en daarna de nieuwe. Vind dat persoonlijk ook logischer dus ik snap dat hij het verkeerd om heeft ingevuld.
 6. Tsja. toekomst Wauw, zonde van zijn toekomst Hij heeft toch behoorlijke aanvallen op zijn naam staan zie ik. Zou hij mijn Minecraft servers ook hebben aangepakt 4 jaar geleden?
 7. janm

  Bitcoins & altcoins

  Holden is wel het beste en zorgt er ook nog eens voor dat je nog een beetje nachtrust hebt
 8. janm

  Bitcoins & altcoins

  Doen mensen hier ook aan ICOs? Onlangs ben ik in Universa en BlockPort gestapt, twee waar ik wel vertrouwen in had. BlockPort is een project van mijn neef, hij is gestopt met zijn fulltime baan en stort zich nu op zijn eigen first social crypto exchange. De crowdsale (15.000 ETH) van 24 februari was zelfs in iets meer dan 12 minuten uitverkocht. Dit jaar ben ik van plan om elke maand in minimaal 1 ICO te stappen dus ik zoek er nog een aantal om in te investeren. Ben benieuwd waar jullie in zitten!
 9. janm

  Bitcoins & altcoins

  Bij Coinbase kan dit dacht ik, maximaal €15K per dag
 10. janm

  Bitcoins & altcoins

  Alles omgooien naar ETH of BTC (afhankelijk van transactiekosten en verzendtijd). Daarna naar Coinbase gooien en uitcashen. Als HITBTC ook SEPA aanbiedt dan kan je het ook direct naar je rekening laten overmaken. Echter moet je dan waarschijnlijk een grote en/of uitgebreide verificatie doorlopen (als je dat nog niet hebt). Heb verder geen HITBTC account dus zul je zelf even moeten uitzoeken allemaal.
 11. janm

  Logo ontwerper gezocht

  Je mag me een e-mail sturen naar [email protected] Gaat aan de verdiensten liggen of we elkaar kunnen helpen . Klinkt prima, ik zal je dit weekend een mailtje sturen!
 12. janm

  Logo ontwerper gezocht

  Ik zoek nog steeds iemand.
 13. janm

  Bitcoins & altcoins

  Haha als je via nocks guldens kocht dan kocht nocks ze op bittrex. Deze werden daar gekocht met bitcoins. Jij had deze bitcoins misschien niet in handen maar er zijn wel degelijk bitcoins aan te pas gekomen. Ohja. Litebit koopt ook op een exchange, ook met bitcoins. Misschien niet alles als jij besluit een deel van je ripple te verkopen voor euro’s en iemand anders koopt jouw ripples weer met euro’s. Het grootste deel wordt gewoon weer gedumpt op bittrex, in ruil voor, juist, bitcoins.
 14. janm

  Bitcoins & altcoins

  BTC kopen, naar bijv. bittrex sturen en dan kan je daar net zoveel kopen als je zelf wilt. Zijn er alternatieven voor bittrex die wél mensen aannemen? En het liefst ook een snelle goedkeuring? Heb werkelijk waar geen idee eerlijk gezegd. Mijn bittrex account heb ik al bijna 1.5 jaar en gebruik verder geen andere exchanges zolang bittrex bevalt. Zie wel enkele mensen naar coinbase (of GDAX) trekken, wellicht dat zij nog mensen aannemen. Ben het niet helemaal met je eens, toen BTC van 0,50$ naar 300$ ging, dacht je dan ook dat je niet meer moest instappen, dat het echt gekkenwerk is om op hoogtepunt in te stappen? Nu staat ie op bijna 13k (EUR), en niet eens het hoogtepunt. Ik geloof ik TRX, en heb er ook redelijk in geïnvesteerd (binnenkort maybe nog meer) Ik denk dat hij ergens (midden/eind) dit jaar wel richting de .50$ kan gaan. Vandaag partnership event achtig iets, dus ben benieuwd. Na elke dip komt TRX super snel weer terug omhoog. Maar uiteindelijk is het alsnog heel risicovol uiteraard, en moet je zelf beslissen of je het waard vindt om in te stappen. Maar nogmaals, 300$ BTC was ooit ook énorm hoog. En nu is dat boven de 10k Als hij nu richting de 20 of 25k gaat, is dat weer een nieuw hoogtepunt en denkt iedereen dat het enorm hoog is. Misschien dat hij volgend jaar op de 40 of 50k staat. You never know Ik hecht niet veel waarde aan de euro koers van bitcoin. Mijn doel is om er zoveel mogelijk te verzamelen. Wat de prijs over een x aantal jaar is dat zie ik dan wel. BTC heb ik (en jullie ook) nodig om andere coins te kopen dus je komt er niet onderuit om deze toch (al dan niet indirect) aan te schaffen. Maandelijks is mijn doel om 0.2 bitcoin bij elkaar te traden. De afgelopen 2 maanden heb ik er zelfs 1 hele bitcoin bij kunnen traden (0.5 per maand). 75% van mijn winsten zet ik over naar mijn Ledger, met 25% blijf ik steeds door-traden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...