Ga naar inhoud

thom

Members
 • Aantal items

  10635
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over thom

 • Titel
  Thom
 1. Zal ongetwijfeld een goede keus zijn geweest Tot op een meeting ooit
 2. wew Robbe, dat is lang geleden --> @Tessa
 3. Pas op, er was ooit eens een jongen die ook zo cool was en toen opeens banken en overheid ging DDOSen. Kan gebeuren. Just saying.
 4. Tja. Maar als zon jongen zon dwangstoornis heeft is zon """"praatgroepje""" wel nodig natuurlijk. Die jongen heeft dan wel voor heel veel overlast gezorgd, maar als hij er daadwerkelijk ziekelijk is is dat natuurlijk nog veel zieliger en verdient hij daar echt wel hulp bij. Zeker als je nog maar 18 bent. Meeting dus?
 5. Ligt eraan bij welke winkel je bent. Ik weet dat de AH bijv. geen creditcards accepteert. Veel AHs wel.. Meeste internationale plekken (Alle AHs op Schiphol, de verbouwde AH bij het W hotel achter paleis op de Dam) En bij de AH2go (op stations) kan het bij de meeste ook wel (niet allemaal) toevoeging op vrijdag 26 januari 2018, 12:23:14: Maar idd, een reguliere AH zal geen CC accepteren. Veel? Om precies te zijn bij 5 winkels volgens hun zelf Bron? AH heeft veel station winkels. Meer dan 5 Bron: Klik om afbeelding tonen Ik denk dat het misverstand er in schuilt dat Jesse ook de AH to go erbij bedoelt, wat de AH zelf waarschijnlijk als aparte winkeltak ziet (want die worden geëxploiteerd door de NS) en die dus niet in jouw overzicht erbij staan. Wel gek, normaal maken ze geen verschil tussen franchise en niet-franchise/WWM over dit soort dingen ? Maar je hebt gelijk Overigens, alleen de AH to go op stations zijn NS toevoeging op maandag 29 januari 2018, 20:51:06: De onderste 2 in dat lijstje zijn namelijk ook to go, dus ging er daarom niet van uit. Zeker dat die ook AH to go zijn? Want die staan weer niet hier ertussen: http://retail.nsstations.nl/formules/ah-to-go/contact-en-locaties Maar als ze dan wel AH to go zijn dan heeft AH blijkbaar ook zelf nog to go-winkels. Maar wtf boeit het eigenlijk. Ja; https://www.ah.nl/winkel/5608 https://www.ah.nl/winkel/5609 NS to gos staan hier ook bij trouwens. To gos zitten niet alleen op stations, ook o.a. in steden zelf. En in het hoofdkantoor zit er ook één.
 6. Ligt eraan bij welke winkel je bent. Ik weet dat de AH bijv. geen creditcards accepteert. Veel AHs wel.. Meeste internationale plekken (Alle AHs op Schiphol, de verbouwde AH bij het W hotel achter paleis op de Dam) En bij de AH2go (op stations) kan het bij de meeste ook wel (niet allemaal) toevoeging op vrijdag 26 januari 2018, 12:23:14: Maar idd, een reguliere AH zal geen CC accepteren. Veel? Om precies te zijn bij 5 winkels volgens hun zelf Bron? AH heeft veel station winkels. Meer dan 5 Bron: Klik om afbeelding tonen Ik denk dat het misverstand er in schuilt dat Jesse ook de AH to go erbij bedoelt, wat de AH zelf waarschijnlijk als aparte winkeltak ziet (want die worden geëxploiteerd door de NS) en die dus niet in jouw overzicht erbij staan. Wel gek, normaal maken ze geen verschil tussen franchise en niet-franchise/WWM over dit soort dingen ? Maar je hebt gelijk Overigens, alleen de AH to go op stations zijn NS toevoeging op maandag 29 januari 2018, 20:51:06: De onderste 2 in dat lijstje zijn namelijk ook to go, dus ging er daarom niet van uit.
 7. Ligt eraan bij welke winkel je bent. Ik weet dat de AH bijv. geen creditcards accepteert. Veel AHs wel.. Meeste internationale plekken (Alle AHs op Schiphol, de verbouwde AH bij het W hotel achter paleis op de Dam) En bij de AH2go (op stations) kan het bij de meeste ook wel (niet allemaal) toevoeging op vrijdag 26 januari 2018, 12:23:14: Maar idd, een reguliere AH zal geen CC accepteren. Veel? Om precies te zijn bij 5 winkels volgens hun zelf Bron? AH heeft veel station winkels. Meer dan 5 Bron: toevoeging op maandag 29 januari 2018, 20:27:28: Uit ervaring kan ik spreken dat de grotere ketens, bijvoorbeeld Zara en de McDonalds, gewoon een creditcard accepteren. Voor winkelketens zitten er hogere transactiekosten aan wanneer iemand afrekent met een creditcard, maar sommige accepteren het wel. Vraag het daarom altijd even van tevoren en meestal staat het aan de buitenkant van de winkel wel aangegeven. Ah, oké. Heb een creditcard gehaald puur voor Google dingen, maar met hoge transactiekosten pin ik liever Je kan ook online prepaid creditcards kopen.
 8. AH accepteert geen creditcards nee. Een vriendin van mij betaalt bijna alleen maar met creditcard, dus ik denk dat het op zich wel zou moeten kunnen bij redelijk wat plekken dan. toevoeging op vrijdag 26 januari 2018, 16:41:42: Ligt eraan bij welke winkel je bent. Ik weet dat de AH bijv. geen creditcards accepteert. Veel AHs wel.. Meeste internationale plekken (Alle AHs op Schiphol, de verbouwde AH bij het W hotel achter paleis op de Dam) En bij de AH2go (op stations) kan het bij de meeste ook wel (niet allemaal) toevoeging op vrijdag 26 januari 2018, 12:23:14: Maar idd, een reguliere AH zal geen CC accepteren. Veel? Om precies te zijn bij 5 winkels volgens hun zelf
 9. Oja heb toen stad en land af moeten zoeken omdat ik sommige letters niet kon vinden in wit van hetzelfde merk haha echt wauw Noooo is dat al 5 jaar geleden Ik voel me oud ja damn
 10. 5 jaar geleden won ik 12 chocoladeletters hier
 11. Best lekker die wintertijd, zou het wel zonde vinden als het verdwijnt. Is daar sprake van dan? Die discussie komt elk jaar wel weer terug. toevoeging op maandag 30 oktober 2017, 13:54:12: Best lekker die wintertijd, zou het wel zonde vinden als het verdwijnt. Why? Gewoon uurtje extra in het leven, maar ook het gevoel van klokken terugzetten, de hele dag "het is nu eigenlijk X uur" kunnen zeggen, enzovoorts. Het is geen extra uurtje in je leven, het is dat uurtje van de lente inhalen. De winter tijd is de oorspronkelijke tijd, en de zomer tijd is later verzonnen. Dus toch! Maar ik loop niet een half jaar met het idee dat ik een uur van mn leven mis, dus het voelt gewoon als een extra uur in mn leven 9 van de 10x slaap je op dat tijdstip Heb je in het voorjaar dan het gevoel dat je een uur ingeleverd hebt? volgens mij begrijp je niet zo goed wat ik bedoel, want ik zeg toch juist dat ik dat gevoel niet heb? en idd, 9 van de 10x slaap je op dat tijdstip, maar je wordt 10 van de 10x dus een uur later wakker en dat uur extra merk ik wel hoor
 12. Best lekker die wintertijd, zou het wel zonde vinden als het verdwijnt. Is daar sprake van dan? Die discussie komt elk jaar wel weer terug. toevoeging op maandag 30 oktober 2017, 13:54:12: Best lekker die wintertijd, zou het wel zonde vinden als het verdwijnt. Why? Gewoon uurtje extra in het leven, maar ook het gevoel van klokken terugzetten, de hele dag "het is nu eigenlijk X uur" kunnen zeggen, enzovoorts. Het is geen extra uurtje in je leven, het is dat uurtje van de lente inhalen. De winter tijd is de oorspronkelijke tijd, en de zomer tijd is later verzonnen. Dus toch! Maar ik loop niet een half jaar met het idee dat ik een uur van mn leven mis, dus het voelt gewoon als een extra uur in mn leven
 13. Ik vind tijdmachine eigenlijk nog steeds wel leuk
 14. Hee cool. In je uppie? Heb je al enig idee waar je heen gaat? Binnen/buiten Europa, het weer, of weet ik wat? Jup alleen haha. Nee, is echt een verassingsreis dus ik hoor 25 oktober pas waar ik heen ga maar is sowieso wel binnen Europa. Ik krijg in de week voor vertrek post met een kraskaart, een notitie op welk vliegveld & hoelaat ik er moet zijn en als mijn persoonlijke klok op 0 staat kan ik de code die op mijn kraskaart invoeren en die toont dan waar ik naartoe ga en welke vlucht ik moet hebben en zo ^^ Je kan de code al invoeren zodra je m krijgt. Maar niet doen, ik deed t ook pas echt óp het vliegveld Je krijgt trouwens een week van te voren een dagelijks updatend weerbericht op je persoonlijke pagina te zien. Ik geloof dat ze dat hebben aangepast, je kan de code nu pas invoeren zodra de teller van de klok op 0 staat. Dat stond in ieder geval in de mail met uitleg die ik heb gekregen Wat staat er dan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...