Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
antonn

Pudding op Antons wijze

Aanbevolen berichten

Hallo en welkom in mijn eerste (?) tutorial smiley Ik ga jullie leren hoe je zelf, overheerlijke pudding kan maken in 10 minuten smiley Ben je meer voor chocoladepudding? Dan kan dat ook smiley

Ingrediënten:
- 1L melk
- 80g vanillepuddingpoeder
- 100g suiker
- Pure chocolade (Enkel als je chocoladepudding wilt!)

Benodigdheden:
- Pot voor op je vuur
- Maatbekerding jwz
- Lepel
- Weegschaal
- Potjes om de pudding in te doen
- Misschien nog iets anders

Bereidingsweize:
Eerst spoel je de pot uit met wat water, dan zet je deze op je vuur. Je zet je vuur op het hoogste.

Je doet 1/10 van de melk in de maatbeker en de rest doe je in de pot op je vuur, zodat die kan beginnen opwarmen. Je doet de 100g suiker bij de melk op je vuur. Indien je chocoladepudding wilt doe je nu een stuk pure chocolade bij de melk op het vuur zodat die kan smelten. Nu moeten we snel zijn, je doet de 80g bloem bij de melk in je maatbeker en roert er in totdat de klonters weg zijn. Nu wachten we totdat de melk op je vuur begint te koken. Zodra die kookt moet je de melk en bloem in je maatbeker erbij doen, dat koelt af. Je roert heel goed en haalt de pot van je vuur. Je giet de pudding in de potjes.

Hij is het lekkerst met hagelslag wanneer die nog warm is smiley

Deel hier jou puddingvragen of stel een vraag aan de expert.

Groet en veel succes smiley

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Ik denk dat het bloem was smiley


toevoeging op 1 augustus 2013, 13:10:41:
Het was van die witte poeder ik denk bloem


toevoeging op 1 augustus 2013, 13:10:47:
Geen drugs iig

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Kjeld (link):
Is deze pudding hallal?


Wasda?

Yassineke (link):
Haha neen en zet er gwn puddingpoeder bij dat is makkelijker met vanille smaak of caramel smiley


Done

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Jordyvc (link):
Pudding op Jordyvcs wijze:

(Moeilijk recept, niet voor de beginners onder ons!)
Klik om de spoiler te openen


Dit is lage kwaliteitspudding, en het is nep.

Claim mijn topic niet aub.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Antonn (link):
Hallo en welkom in mijn eerste (?) tutorial smiley Ik ga jullie leren hoe je zelf, overheerlijke pudding kan maken in 10 minuten smiley Ben je meer voor chocoladepudding? Dan kan dat ook smiley

Ingrediënten:
- 1L melk
- 80g vanillepuddingpoeder
- 100g suiker
- Pure chocolade (Enkel als je chocoladepudding wilt!)

Benodigdheden:
- Pot voor op je vuur
- Maatbekerding jwz
- Lepel
- Weegschaal
- Potjes om de pudding in te doen
- Misschien nog iets anders

Bereidingsweize:
Eerst spoel je de pot uit met wat water, dan zet je deze op je vuur. Je zet je vuur op het hoogste.

Je doet 1/10 van de melk in de maatbeker en de rest doe je in de pot op je vuur, zodat die kan beginnen opwarmen. Je doet de 100g suiker bij de melk op je vuur. Indien je chocoladepudding wilt doe je nu een stuk pure chocolade bij de melk op het vuur zodat die kan smelten. Nu moeten we snel zijn, je doet de 80g bloem bij de melk in je maatbeker en roert er in totdat de klonters weg zijn. Nu wachten we totdat de melk op je vuur begint te koken. Zodra die kookt moet je de melk en bloem in je maatbeker erbij doen, dat koelt af. Je roert heel goed en haalt de pot van je vuur. Je giet de pudding in de potjes.

Hij is het lekkerst met hagelslag wanneer die nog warm is smiley

Deel hier jou puddingvragen of stel een vraag aan de expert.

Groet en veel succes smiley
is dit lekker

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Jordymen (link):
Antonn (link):
Hallo en welkom in mijn eerste (?) tutorial smiley Ik ga jullie leren hoe je zelf, overheerlijke pudding kan maken in 10 minuten smiley Ben je meer voor chocoladepudding? Dan kan dat ook smiley

Ingrediënten:
- 1L melk
- 80g vanillepuddingpoeder
- 100g suiker
- Pure chocolade (Enkel als je chocoladepudding wilt!)

Benodigdheden:
- Pot voor op je vuur
- Maatbekerding jwz
- Lepel
- Weegschaal
- Potjes om de pudding in te doen
- Misschien nog iets anders

Bereidingsweize:
Eerst spoel je de pot uit met wat water, dan zet je deze op je vuur. Je zet je vuur op het hoogste.

Je doet 1/10 van de melk in de maatbeker en de rest doe je in de pot op je vuur, zodat die kan beginnen opwarmen. Je doet de 100g suiker bij de melk op je vuur. Indien je chocoladepudding wilt doe je nu een stuk pure chocolade bij de melk op het vuur zodat die kan smelten. Nu moeten we snel zijn, je doet de 80g bloem bij de melk in je maatbeker en roert er in totdat de klonters weg zijn. Nu wachten we totdat de melk op je vuur begint te koken. Zodra die kookt moet je de melk en bloem in je maatbeker erbij doen, dat koelt af. Je roert heel goed en haalt de pot van je vuur. Je giet de pudding in de potjes.

Hij is het lekkerst met hagelslag wanneer die nog warm is smiley

Deel hier jou puddingvragen of stel een vraag aan de expert.

Groet en veel succes smiley
is dit lekker


Dan moet je t maken en zelf proeven? smiley

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Jordymen (link):
Antonn (link):
Hallo en welkom in mijn eerste (?) tutorial smiley Ik ga jullie leren hoe je zelf, overheerlijke pudding kan maken in 10 minuten smiley Ben je meer voor chocoladepudding? Dan kan dat ook smiley

Ingrediënten:
- 1L melk
- 80g vanillepuddingpoeder
- 100g suiker
- Pure chocolade (Enkel als je chocoladepudding wilt!)

Benodigdheden:
- Pot voor op je vuur
- Maatbekerding jwz
- Lepel
- Weegschaal
- Potjes om de pudding in te doen
- Misschien nog iets anders

Bereidingsweize:
Eerst spoel je de pot uit met wat water, dan zet je deze op je vuur. Je zet je vuur op het hoogste.

Je doet 1/10 van de melk in de maatbeker en de rest doe je in de pot op je vuur, zodat die kan beginnen opwarmen. Je doet de 100g suiker bij de melk op je vuur. Indien je chocoladepudding wilt doe je nu een stuk pure chocolade bij de melk op het vuur zodat die kan smelten. Nu moeten we snel zijn, je doet de 80g bloem bij de melk in je maatbeker en roert er in totdat de klonters weg zijn. Nu wachten we totdat de melk op je vuur begint te koken. Zodra die kookt moet je de melk en bloem in je maatbeker erbij doen, dat koelt af. Je roert heel goed en haalt de pot van je vuur. Je giet de pudding in de potjes.

Hij is het lekkerst met hagelslag wanneer die nog warm is smiley

Deel hier jou puddingvragen of stel een vraag aan de expert.

Groet en veel succes smiley
is dit lekker


Heerlijk smiley

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Zelf pudding maken, maar wel een pakje gebruiken..smiley
Als je iets zelf maakt, moet je natuurlijk wel echt alles zelf maken en geen kant en klare rommel gebruiken.smiley

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Waar zijn de eieren en de vanille? Je gebruikt toch een pakje daarvoor?
Is hetzelfde als beslag voor pannenkoeken maken met een shaker.smiley

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Jurrie (link):
Waar zijn de eieren en de vanille? Je gebruikt toch een pakje daarvoor?
Is hetzelfde als beslag voor pannenkoeken maken met een shaker.smiley


Nouhouuu smiley

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Jurrie (link):
Waar zijn de eieren en de vanille? Je gebruikt toch een pakje daarvoor?
Is hetzelfde als beslag voor pannenkoeken maken met een shaker.smiley


Dat eitje en dat vanillestokje maakt het alleen maar duurder smiley

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
Log in om dit te volgen  

×